2777
2789
عنوان

چه جوری تونستین شوهرتونو راضی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 144 پست
انشالله...نه چند بار تا پاي طلاق رفتم اما نشد و نتونستم ديدم مقصر خانوادهان ...اما درس عبرت هم نشد.. ...

همه چی درست میشه

شک نکن به عشقتون و عشق بالاسری 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بدم میاد از کلمه سیاست برای همین میگم مدیریت. تو باید گرم باشی بخاطر خودت شوهر ت و بچه هات. زن محور ...

من اگرم اينارو بكار ببرم شوهرم ميگه از ته دل نيس چون تو ذاتم نيست...نميدونم بايد خيلي تمرين كنم...كاش بتونم

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله...نه چند بار تا پاي طلاق رفتم اما نشد و نتونستم ديدم مقصر خانوادهان ...اما درس عبرت هم نشد.. ...

طلاق رو فراموش کن. از لج هم شده قوی باش و چشم دشمنان رو کور کن. خب مخالف باشه. مادر شوهر منم مخالف بود بااینکه من از همشون سر بودم از هر نظر. اما بیا و پسرشون ببین دقیقا برعکس هم. 

من اگرم اينارو بكار ببرم شوهرم ميگه از ته دل نيس چون تو ذاتم نيست...نميدونم بايد خيلي تمرين كنم...كا ...

بگو عزیز دلم در کنار تو یاد میگیرم 

ببین چطور به پات بیفته

اما روراست باش اداشو در نیار که دوسش داری

همه چی درست میشه شک نکن به عشقتون و عشق بالاسری 

اميدوارم 🙏🙏اميدوارم يكي از معجزه هاي خدا شامل حال من و امثال من بشه...تا كسي جاي من نباشه درك نميكنه...دعا كن دلم نرمتر بشه...زندگيم با اومدن بچه ام گرمتر بشه...همسرم منو بيشتر از قبل دوست داشته باشه...يه سردي بدي بينمونه كه خودم دارم اذيت ميشم اميدوارم از بين بره ...و هرچه زودتر به خواسته هام با توکل بخدااا برسم...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
طلاق رو فراموش کن. از لج هم شده قوی باش و چشم دشمنان رو کور کن. خب مخالف باشه. مادر شوهر منم مخالف ب ...

دقیقا چون من سر بودم خیلی حسادت کردن و دخالت ...من فقط به امید بچه ام زندگی میکنم و اینکه میدونم با اومدنش همه چی بهتر و بهتر میشه

دقیقا چون من سر بودم خیلی حسادت کردن و دخالت ...من فقط به امید بچه ام زندگی میکنم و اینکه میدونم با ...

اول خدا بعد همسر بعد بچه. وقتی نزدیکتر بشید بیشتر. متوجه حرفم میشی. بچه هم در لینده می‌ره. فقط تو و شوهرت مهمی. بهشون بگو تو برام مهمی. مطمین باش مرد ها محبت رو می فهمن. تو ثابت کن که بامحبتی

دقیقا چون من سر بودم خیلی حسادت کردن و دخالت ...من فقط به امید بچه ام زندگی میکنم و اینکه میدونم با ...

ببین ویدا برای شوهر نه مادر میمونه نه پدر نه فرزند 

تو رختخواب تو از همسرت جدا نکن اون می‌فهمه تو برایش می مومونی

اول خدا بعد همسر بعد بچه. وقتی نزدیکتر بشید بیشتر. متوجه حرفم میشی. بچه هم در لینده می‌ره. فقط تو و ...

خیلی دلم ارامش میخواد ...ارامشی که چندساله دنبالشم...دعا کن🙏

ببین ویدا برای شوهر نه مادر میمونه نه پدر نه فرزند  تو رختخواب تو از همسرت جدا نکن اون می‌فهمه ...

اخه از روزی که حامله شدم تقریا جدا شدیم چون بد خواب بود و طرایط پیش هم خوابیدن رو نداشتیم

منم اوايل پدر و مادرم خيلي فشار ميوردن و من همش عصبي بودم همش جنگ و دعوا ميكردم با شوهرم وقتي ديدم ف ...

ما دعواهامون يكبار بخاطر خودمون نبوده، هميشه سر اينو اون دعوا ميكرديم، چه روزايى رو از دست داديم

ما دعواهامون يكبار بخاطر خودمون نبوده، هميشه سر اينو اون دعوا ميكرديم، چه روزايى رو از دست دادي ...

عین مااااااا....خدا ازشون نگذره

این یعنی همو خیلی دوست دارید پس مقابله کنید که دیگران نیان تو

آره اگه همو دوست نداشتيم تاحالا طلاق گرفته بوديم، ولى خيلى دلم ميسوزه كه چه روزايى رو از دست داديم چند سال به دعوا گذشت، چقد اشك ريختم چقد فشار عصبى اومد بهم، يه موردش خواهرشوهرم بود كه خيلى تلاش كرد ما از هم جدا بشيم ولى شوهرم بهش گفت من زندگيمو دوس دارم دخالت نكنين، فكر كنم تا پاى خرافات دعا گرفتن براى زندگى من پيش رفت ولى نتونست