2777
2789
عنوان

جدی جدی قراره عروس بشم😂💔

710 بازدید | 31 پست

من ازاون دخترایی بودم که به موفق شدن واستقلال خیلی علاقه داشتم دوست داشتم سن بالا ازدواج کنم دست سرنوشت چیزه دیگه ای رقم زد

الانم موفق میشم منتهی یکی هست کنارم که همه جوره حمایتم کنه بنظرم نباختم باکسی که عاشقش بودم وعاشقم بودازدواج میکنم ولی بازم استرس دارم خیلی

خدایا خودت قشنگ بچین سپردم به خودت🙂

شب یلدانامزدیمه✨🤍

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدااااا عزیزمممم 

قشنگ ترین حسسسس😭😭❤️

خوشبخت بشید کلیییی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ووووییییی خوشبخت شی قشنگمممم

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

عزیزمممم مبارکه انشاءالله خوشبخت بشی انشاءالله به هرچی میخوای و خدا به صلاحت می‌دونه برسی 🤗 🌺 ❤️ 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

خوشبخت بشیی عزیزم🫠✨

فداتبشم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

ان شا الله خوشبخت بشید

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وایییییییییییییی مبارکه مبارکه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

قربان شماا🤍

مبارکه عزیزدلم ❤️

لطفاً برا منم دعا کن💖

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مبارکه به دل خوش🌷.. تاسیان یعنی چی اسی؟

فداتبشم من

امضام هست