2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه میاین دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای انگار خودم تاپیک زدم .دیگه واقعا طاقتم سر اومده .اگه از قیل نمیخوند هیجی نمیگفتم ولی من فقط بخاطر نمازش ازدواج کردم .خدا شاهده اصلا نپرسیدم چی داری و نداری فقط شرایط کاری شغلش و نماز روزه .ابان 3ماهه نمیخونه خودشم میگه نمیدونم چم شده .منم از بس وابسته اش هستم خودمم کم کم دارم بی ایمان میشم .البته چون خودم ایمانم ضعیف بود ایشونو انتخاب کردم باهم هم قدم بشیم ولی متاسفانه....

ببخشید اینو میگم  ولی مال حرام یا شبهه دار هم خیلی تاثیر گذاره  یا اینکه داره با مالش ام ...

در مورد مال و درآمدش تقریبا مطمئنم حلاله...خمسمون رو هم هر سال میدیم.

فقط منتظرم که امسال وقت خمسمون برسه و اون بگه نمیدم.صدرصد ازش جدا میشم

وای نمیدونم اگه پدر و مادرم این قضیه رو بفهمن چی میشه... خودم وقتی فهمیدم تا یه مدت فقط گریه میکردم ...

خیلی سخت نکنین این مسئله رو واسه خودتون با ارامش زندگی کنین. فقط اینکه از خدا بخواین دوباره برگرده، همین. شما مسئول کارای خودتونین پس بیشتر به فکر اعمال خودتون باشین.

در مورد مال و درآمدش تقریبا مطمئنم حلاله...خمسمون رو هم هر سال میدیم. فقط منتظرم که امسال وقت خمسمو ...

به نظرتون افراطی گری نیست!!!

خیلی دارین سخت میگیرن شما

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا۰😂خاستم ی چیزی تایپ کنم برا اسی گفتم بیخیال  جو تاپیک مذهبیه میریزن سرم😁

😄😄😄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ای وای انگار خودم تاپیک زدم .دیگه واقعا طاقتم سر اومده .اگه از قیل نمیخوند هیجی نمیگفتم ولی من فقط ب ...

شوهر من کم کم تغییراتش از ماه محرم شروع شد آروم آروم گفت لباس مشکی نمیپوشم...بعد مدل موهاشو عوض کرد..بعد هیئت و مسجد نرفت بعدش هم که نماز نخوند

در مورد مال و درآمدش تقریبا مطمئنم حلاله...خمسمون رو هم هر سال میدیم. فقط منتظرم که امسال وقت خمسمو ...

وااااااااای چقد انرژی منفی میدین، ادم مومن باید امیدوار باشه نه اینکه هنوز هیچی نشده فکرای بد کنه و تصمیمات اشتباه بگیره.