2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه میاین دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 78 پست

بعضی موقعا از سرویس میاد بیرون میبینم صورتش خیسه دلم غنج میره...میگم وای خدا یعنی وضو گرفته نماز بخونه...

با خودم میگم اگه شروع کنه به نماز خوندن میفتم دست و پاشو میبوسم.هیچی دیگه از خدا نمیخوام.

شوهر من کم کم تغییراتش از ماه محرم شروع شد آروم آروم گفت لباس مشکی نمیپوشم...بعد مدل موهاشو عوض کرد. ...

واااای کم کم دارم شک میکنم .نکنه زن دومم داره ؟؟؟ 

ببخشید شوخی کردم .ولی دقیقا عین شرایط منو داری . واقعا میتونی جدا بشی ؟همسر من آقای به تمام معناست فقط بی ایمان شده که اونم الویت زندگی منه .الان 3روزه سرد شدم باهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونم اگه پدر و مادرم این قضیه رو بفهمن چی میشه... خودم وقتی فهمیدم تا یه مدت فقط گریه میکردم ...

ففط دعا کن براش حق نداری حتی اخم کنی بهش

از پیامبر خدا که جلوتر نیستیم ما!

در ضمن طلاق حلال ولی نه برا همه چی اتفاقا اگر موئمنی باید بدونی که خدا سازش کردن رو به طلاق ترجیح میده حالا شما الان مشکل خاصی ندارین واقعا همسرت خودش مسئول رفتار خودشه و جواب چس خواهد داد

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
وااااااااای چقد انرژی منفی میدین، ادم مومن باید امیدوار باشه نه اینکه هنوز هیچی نشده فکرای بد کنه و ...

خب مال حروم زندگی رو داغون میکنه دیگه.ندادن خمس هم یعنی مالت حروم شده...دست پسرم رو میگیرم و میرم 

بعضی موقعا از سرویس میاد بیرون میبینم صورتش خیسه دلم غنج میره...میگم وای خدا یعنی وضو گرفته نماز بخو ...

ی بار با ناز و عشوه بردمش دن روشویی گفتم باهم وضو بگیریم نماز بخونیم گفت باشه و جلوی من خوند .ولی چه فایده انگار من زورش کردم از شبش دیگه نخوند .ی بارم بهونه گرفته این دولت منو بی ایمان کرده .ربطشو نمیدونم

شوهر من کم کم تغییراتش از ماه محرم شروع شد آروم آروم گفت لباس مشکی نمیپوشم...بعد مدل موهاشو عوض کرد. ...

نمیدونم چرا وقتی امام حسین از دل میره خدا هم میره خیلی جالبه 

هرکسی که با امام حسین و شیعه سرد میشه و از دلش میره دیگه کم کم خدا رو هم در اخر قبول نمیکنه 

خب مال حروم زندگی رو داغون میکنه دیگه.ندادن خمس هم یعنی مالت حروم شده...دست پسرم رو میگیرم و میرم&nb ...

پس با این حساب ما داریم مال حرومه که میخوریم من خودم مذهبیم ولی همسرم نه 

نماز نمیخونه روزه نمیگیره...

ففط دعا کن براش حق نداری حتی اخم کنی بهش از پیامبر خدا که جلوتر نیستیم ما! در ضمن طلاق حلال ولی نه ...

طلاق رو واسه نماز نخوندنش نگفتم...

گفتم منتظرم سال خمسی مون بیاد و این بگه که نمیخوام خمسم رو بدم.

پس با این حساب ما داریم مال حرومه که میخوریم من خودم مذهبیم ولی همسرم نه  نماز نمیخونه روزه نم ...

تشخیص مال حرام از حلال خیلی خیلی سخته نمیشه به هر مالی حرام گفت.

ولی من تقریباآمار  تمام حساب و کتابهای همسرم رو دارم.

خب مال حروم زندگی رو داغون میکنه دیگه.ندادن خمس هم یعنی مالت حروم شده...دست پسرم رو میگیرم و میرم&nb ...

آسیه هم زن فرعون بود، چرا بهش فرصت نمیدین؟ چرا اینقد بهش گیر میدین، رفتارای شما فقط باعث میشه شوهرتون از شما متنفر شه. چند وقت هیچی بهش نگین حتی با رفتارتونم به روش نیارید در عوض از خدا بخواین شوهرتونو برگردونه، در کنار دعایی که میکنین ایمان و باور داشته باشین که همه چی مثل قبل میشه. وقتی از خدا چیزی میخواین باید بهش اعتماد کنید و مطمئن باشین بهتون میده، اگر شک دارین اصلا دعا نکنین و به جای تمرکز روی نماز همسرتون، روی عقاید و باورهای خودتون نسبت به خدا متمرکز شین.

یه بار داشت فیلم یکی از شهدا رو میداد که به حضرت زهرا خیلی ارادت داشت .مادرش داشت خاطراتشو میگفت.دیدم داره به پهنای صورت اشک میریزه.

همونجا حضرت زهرا رو قسم دادم که برگردونه به راه راست همسرمو.

ته دلم هم روشنه ولی نمیدونم کی انجام میشه.

خدا کنه تا پسرم بچه س همه چی تموم بشه بره.

آسیه هم زن فرعون بود، چرا بهش فرصت نمیدین؟ چرا اینقد بهش گیر میدین، رفتارای شما فقط باعث میشه شوهرتو ...

من چند روز اول فقط باهاش بد بودم و گریه کردم ولی بعدش تا الان که 6ماه میشه کاری به کارش نداشتم و اصلا به روش نیاوردم فقط از درون خودخوری کردم.