2777
2789
عنوان

آمپول زدم هنوز پری نشدم

56 بازدید | 7 پست

الان شد ۴ روز 

خیلی میترسم هیچ علائمی ندارم

بی بی هم منفیه 

میترسم برم دکتر بگن حامله ای چون هنوز تو عقدم 

ماه پیشم یه هفته تاخیر داشتم 

تروخدا تجربه دارین بگین دارم میمیرم از استرس اصلا حالم خوب نیست

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

نمیگه حامله ای نترس تو برو دکتر

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

عزیزم بازه پری شدن بین ۲۶ الهی ۳۱ روز هست و تاخیری داخل پریود عادیه 

چند بار صبحا بیبی چک بزن 

و برو دکتر که خیالت راحت شه

استرس نداشته باش بلاخره شما بهم می‌رسید یا سقط می‌کنی استرس داشتن باعث میشه پریود نشی گرمیجات بخور انشالله چیزی نیست 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بازه پری شدن بین ۲۶ الهی ۳۱ روز هست و تاخیری داخل پریود عادیه چند بار صبحا بیبی چک بزن و برو د ...

ممنونم عزیزم حرفاتون واقعا بهم آرامش داد

اینم بگم جوشای گنده کیستی زدم دلیلش چی میتونه باشه؟

ممنونم عزیزم حرفاتون واقعا بهم آرامش داداینم بگم جوشای گنده کیستی زدم دلیلش چی میتونه باشه؟

قربونت برم اسی جان 

اگه مراقبت از پوستت می‌کنی بیشتر بخاطر خوردن قرص های تاخیری هست چون هورمون های زیادی رو یهویی وارد بدنت میکنن باعث شک به بدنت میشه و روی پوستت هم تاثیر می‌زاره وقتی هورمون ها نوسان داشته باشه علاوه بر بدن روی پوست هم تاثیر می‌زاره،ممکنه بخاطر پریودیت هم باشه خانومی اصلا نگران نباش خوب میشه 

اگه از پوستت مراقبت نمیکنی بخاطر همونه بهتره روزانه دوبار صورتت رو بشوری و بدون آرایش نخوابی و آب زیادی بخوری و پماد مترانیدازول هفتاد و پنج درصد برای جوشت استفاده کنی مثل اینه میشه پوستت 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

قربونت برم اسی جان اگه مراقبت از پوستت می‌کنی بیشتر بخاطر خوردن قرص های تاخیری هست چون هورمون های زی ...

اها

من تقریبا ۴ ماه پیش قرص اورژانسی مصرف کردم اونم دو تا با فاصله دو هفته ای 

نه حواسم به پوستم هست اما این ماه یهویی اینجوری جوش زد و دردناک 

حتما استفاده میکنم...

اهامن تقریبا ۴ ماه پیش قرص اورژانسی مصرف کردم اونم دو تا با فاصله دو هفته ای نه حواسم به پوستم هست ا ...

آها فکر کردم به تازگی بوده خانومی 

ایجانم آفرین به شما

قربونت برم قبل از مصرف تست حساسیت بگیر