2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه میاین دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 78 پست

عزیز در دین هیچ اجباری نیست درسته ک ادم وقتی این جیزا میبینه ناراحت میشه ولی تو کاریش نداشته باش تورو ک تو قبرش نمیخوابونن ان شالله خدا و اهل بیت به راه راست هدایتش کنن و عاقبت بخیر بشه

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

سخته😞 قصه زنو شوهری فرق داره خب 

سخته که هم عقیده نباشن دوتا آدم که نزدیکترین آدما بهم اند 😢

ما بدبختی رو بوسیدیم گذاشتیم کنار ، حالا ول نمیکنه ، هی میره و میاد میگه یه بوس بده 😲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من اینایی که میگن شخصیه خیلی حرفاشون بی ربطه

استارتر حق داری ناراحت باشی و باید تلاش کنی که بگرده تو همسرش هستی و کنار هم هستین که همدیگه رو رشد بدین و اینجور مواقع هم دیگه رو نجات بدین

پیش مشاور های اسلامی باید برین نه هر مشاوری

من توقع ندارم همه حال منو درک کنن...آدمای هم صنف خودم منو درک میکنن.میخوام یه کم درد دل کنم.

هووووف واقعا

میگن شخصیه !!!!!! اصلن درک نمیکنم 

ینی چی شخصیه واقعا؟!

همه جوره روی زندگی شما این موضوع تاثیر گذاره

خب دلیل اینکارش چیه؟

نمیدونم از کجا به اینجا رسیده.

آدم مذهبی بود.یه مدته وضع مالیمون خیلی خوب شده عوضش معنویت رفته کنار.

نمیدونم چرا همه چیز یه جا جمع نمیشه.

میگه رابطه خودمو و خداست تو کاری نداشته باش.

نمیدونم از کجا به اینجا رسیده. آدم مذهبی بود.یه مدته وضع مالیمون خیلی خوب شده عوضش معنویت رفته کنار ...

ببخشید اینو میگم 

ولی مال حرام یا شبهه دار هم خیلی تاثیر گذاره 

یا اینکه داره با مالش امتحان میشه ولی متاسفانه سست بوده ایمانش فقط براش دعا کن چون به زور نمیشه

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
[QUOTE=80783888]اینا جز عقاید شخصی هست و شما نمیتونید مجبورش کنی ...ولی شما که واستون مهم بوده باید ...

حالا تغییر شوهر شما چیزی نیست. پسر عمه من شرط اول ازدواجش حجاب بود. با یه دختر خوب چادری ازدواج کرد بعد سه سال دختر چادر رو گذاشت کنار ... موهاش بیرون... نماز نمیخونه.... اصلا ۱۸۰ درجه تغییر کرد

ان الله مع الصابرین
به نظر من اینایی که میگن شخصیه خیلی حرفاشون بی ربطه استارتر حق داری ناراحت باشی و باید تلاش کنی که ...

قم رفتم پیش مشاور مذهبی ...تحقیق کردم...ولی همه میگن تو خودتو بکش بالا اون بچه که نیست بتونی درستش کنی...

یه پسر 3ساله دارم...شاید اگه بچه نداشتم ازش جدا میشدم

من فقط میتونم بهت بگم که براش دعا میکنم و تو هم دعا کن شماره حرم امام رضا علیه السلام 05148888 هستش کسی صداتون نمیشنوه  درد دل کنید یا خودتون یا خود همسرت  هم چنین تو گوگل بزنید پخش زنده اماکن متبرکه کرب و بلا  دقیق همین را بزن پخش مستقیم حرم ها را نشون میده خودت و شوهرت زیارت کنید نمیدونم شاید اینا تاثیر داشت

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚