عزیز در دین هیچ اجباری نیست درسته ک ادم وقتی این جیزا میبینه ناراحت میشه ولی تو کاریش نداشته باش تورو ک تو قبرش نمیخوابونن ان شالله خدا و اهل بیت به راه راست هدایتش کنن و عاقبت بخیر بشه
🌹از فکر مثبت کردن و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارمیا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازممیگم خدایا صلاح منو توبچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی ونی وتودلشون نی نی سالم بزار بلند بگو آمین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=80783888]اینا جز عقاید شخصی هست و شما نمیتونید مجبورش کنی ...ولی شما که واستون مهم بوده باید ...
حالا تغییر شوهر شما چیزی نیست. پسر عمه من شرط اول ازدواجش حجاب بود. با یه دختر خوب چادری ازدواج کرد بعد سه سال دختر چادر رو گذاشت کنار ... موهاش بیرون... نماز نمیخونه.... اصلا ۱۸۰ درجه تغییر کرد
من فقط میتونم بهت بگم که براش دعا میکنم و تو هم دعا کن شماره حرم امام رضا علیه السلام 05148888 هستش کسی صداتون نمیشنوه درد دل کنید یا خودتون یا خود همسرت هم چنین تو گوگل بزنید پخش زنده اماکن متبرکه کرب و بلا دقیق همین را بزن پخش مستقیم حرم ها را نشون میده خودت و شوهرت زیارت کنید نمیدونم شاید اینا تاثیر داشت