2777
2789
عنوان

ظاهر فکر کرده من شوخی میکنم باهاش😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 107 پست

اگه خواهر خودت میخواست بیاد بعد شوهرت میگفت که باید نیان چه حالی میشدی

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا درکت نمیکنم.به جای شوهرت بودم اصلا محل نمیذاشتم هر کاری هم کرده باشن 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
اینجا فامیل زیاد دارن .من گفتم باید حساب کار دستش بیاد .به شوهرمم گفتم اگه دلت تنگ شده برو خونه ماما ...

وا تو دوست دارى زن داداشت باهات اينطورى رفتار كنه كناه داره برادرشه

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
خودتو بذار جای شوهرت چجوری میخواستی بگی نیاین؟؟

موضوع همینه.چون بارها و بارها من از شوهم دفاع کردم و نزاشتم کسی بگه بالای چشمم ابروعه بعد ایشون تعداد دفعاتی که از من درمقابل خانوادش دفاع کرده انگشت شمارم نیس

عجب صبری خدا دارد...
اینجا فامیل زیاد دارن .من گفتم باید حساب کار دستش بیاد .به شوهرمم گفتم اگه دلت تنگ شده برو خونه ماما ...

دلم برا شوهرت سوخت.....وسط شما دو تا گیر کرده😕

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

یا الفضل عجب زنایی پیدا میشه بابا شوهرته گناه داره بنده خدا خواهرشه یه ذره از خدا بترس  گناه داره شوهرت بدبخت الان چی میکشه

آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت  برام صلوات بفرستی؟😭😭😭

متاسفم برات...همینقدر که شمامیگی خونه شماست خونه همسرتونم هست.تازه از لحاظ قانونی که متعلق به ایشونه.ولی هرکاریم که کرده باشن نباید این حرفو میزدی.چون تودوراهی قرارش دادی و این احتمالم بده که به شما پشت کنه و طرف اونارو بگیره.من موندم چرا شوهراتونو تو دوراهی قرارمیدین که ممکن اون راه به شما وصل نشه.میتونستی وقتی اومدن سرسنگین رفتارکنی که متوجه بشه ناراحته ولی نگی نیان.بعدشم بشما پیام داده خودت بهش میگفتی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم