2777
2789
عنوان

ظاهر فکر کرده من شوخی میکنم باهاش😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 107 پست
دلم برا شوهرت سوخت.....وسط شما دو تا گیر کرده😕

میدونی مشکل از منه که همیشه وقتی گیر میکردم بین خانوادم و شوهرم .شوهرمو انتخاب میکردم . اینو خودشم واسه خیلیا تعریف کرده .ولی اون نه 

عجب صبری خدا دارد...
موضوع همینه.چون بارها و بارها من از شوهم دفاع کردم و نزاشتم کسی بگه بالای چشمم ابروعه بعد ایشون تعدا ...

اى بابا عجب،نيفهمم واقعا من عاشقه مهمونم هر كى باشه 

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن زندادشم بگه نیا خونم خونه نیستیم میزدم جرش میدادم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
متاسفم برات...همینقدر که شمامیگی خونه شماست خونه همسرتونم هست.تازه از لحاظ قانونی که متعلق به ایشونه ...

منم میخام همینو بفهمم.شما نمیدونین من برای این زندگی چکارایی کردم.میخام بفهمم اگه میخواد تو این دوراهی اونا رو انتخاب کنه .تمومش کنم .

عجب صبری خدا دارد...
موضوع همینه.چون بارها و بارها من از شوهم دفاع کردم و نزاشتم کسی بگه بالای چشمم ابروعه بعد ایشون تعدا ...

عزیزم این کاری که ازش خواستی دفاع نیست در اصل میخوای ادبشو زیر پاش بذاره و خاله زنک بازی دربیاره حالا ما نمیدونیم چی شده ولی اینجوری نمیتونه ازت دفاع کنه

خدایا بغلم کن❤
فکر کن زندادشم بگه نیا خونم خونه نیستیم میزدم جرش میدادم 

هههه خب شاید واقعا نباشن 😂 مثلا برنامه مسافرت از قبل چیده باشن 😄

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚

وایی من با خواهر شوهرم که زنداییم هم میشه حرفم شد البته اون پرویی کرد حرف زد منم جوابشو ندادم ولی به شوهرم گفتم باهاش حرف نمیزنم دیگه اونم گفت اصراری نیست حرف بزنی تا موقعی که بیاد بگه گوه خوردم 

اگه منم به اندازه اون با زن داداشم بد بودم اره حق میدم بگه نیا خونم

اى بابا تو به خوبيه خودت ببخش 

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
یا الفضل عجب زنایی پیدا میشه بابا شوهرته گناه داره بنده خدا خواهرشه یه ذره از خدا بترس  گ ...

وقتی اذیتم میکردن هیچوقت جواب پس ندادم .هیچوقت بی احترامی نکردم .ولی کینه ای ام نمیتونم فراموش کنم بدی رو.باید زهرمو بهش بریزم😔

عجب صبری خدا دارد...
هههه خب شاید واقعا نباشن 😂 مثلا برنامه مسافرت از قبل چیده باشن 😄

دیگه معلومه هستن یا نیستن از اخلاقش میشه بفهمی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
وقتی اذیتم میکردن هیچوقت جواب پس ندادم .هیچوقت بی احترامی نکردم .ولی کینه ای ام نمیتونم فراموش کنم ب ...

کم محلی کن اومدن بفهمه کارش اشتباه بوده 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
وقتی اذیتم میکردن هیچوقت جواب پس ندادم .هیچوقت بی احترامی نکردم .ولی کینه ای ام نمیتونم فراموش کنم ب ...

يا حسين سخت نگير انقد آخرش كه چى اونم شوهرته