2777
2789
عنوان

ظاهر فکر کرده من شوخی میکنم باهاش😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 107 پست
بنظرم بجای این بچه بازیااا و مقایسه کردنا وانتخاب کردنا یکم به زندگیت برس.چون فقط زندگی خودتو خراب م ...

اونقدر به زندگیم رسیدم که توقع دارم.وگرنه توقعی نداشتم

عجب صبری خدا دارد...

به نظرم خونتو بده اجاره برو جایی غیر مشهد اخه فامیلم که زیاد باشه اونجا خونه داداش که ول نمی کنه بره جای دیکه

این کارتم فقط به ضرر خودته و شوهرت کینه ای می کنه با سیاست باش و به موقع جات و عوض کن رفت و امد هم یه عید به عید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میترسم .میترسم که شوهرم طرف اونا باشه و من بهش اعتماد کنم و بچه بیارم.بعد از طریق بچه عذابم بدن. ...

این‌جور ک تو پیامات خوندم‌تمااام مشکلت با خانواده شوهرته نه خوده شوهرت...پس واقعا ظلمه بخوای ب خاطر اونا با شوهرت لج کنی و زندگی و ب کام‌ خودت تلخ کنی و بخوای اسم جدایی بیاری

اگرم‌ دو دل هستی و میترسی فعلا قید بچه رو بزن تا تو زندگی ب ی ثباتی برسی...

خواهر شوهرت اینا رو هم زیر پوستی بچزون😁😁😁

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂