2777
2789

من صب ک بشه 24 پریودیمه

از دیروز سنگینی و درد سینه شروع شده و امروز خیلی بیشتره...نوکشم یکم حساسه

ینی ممکنه واسه پریودی باشه😩😰

پریودام منظم نیس ولی حدودا میشه گفت هر 32 روزه

میترسم مثل ماهای قبل پری شم😢

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپول استفاده نکردی؟منم سینه هام پر ولی نه باردارم نه پری میاد

ن عزیزم طبیعی اقدام میکنم

من بعده ازدواجم معمولا موقع پریودی سینه درد نداشتم...ولی 2،3 ماهه درد دارم بعد پریود میشم😢

بخاطر همین میترسم این ماهم از علائم پری باشه درد سینم

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
علایم ابتدای بارداری هیچ فرقی با علایم قبل پریود نداره، صبر کن فکر و خیال نکن به موقعش بی بی چک بذار

وای ممنون

خداکنه

من همیشه درد سینه داشتم دوران پریود

وقتی متوجه بارداریم شدم درد بود تا الان که نزدیک دو ماهمه

درد اوایل خیلی وحشتناک بود حتی شبا از دردش بیدار میشدم کمپرس گرم‌میذاشتم الان کم شده ولی خوب نه

ن عزیزم طبیعی اقدام میکنم من بعده ازدواجم معمولا موقع پریودی سینه درد نداشتم...ولی 2،3 ماهه درد ...

بیخیال باش.هرچی بشه میشه برامنم تازگیا اون طوری میشه پرمیشه خوش حال میشم بعدش میزنه توذوق ام

خدایا شکرت 😍😍😘😘
بیخیال باش.هرچی بشه میشه برامنم تازگیا اون طوری میشه پرمیشه خوش حال میشم بعدش میزنه توذوق ام

اره منم پر میشه خوشحال میشم

از یه طرفم میگم شاید واسه پریودیه😢

ایشالا شما و همه ی منتظرا ب زودی دامانشون سبز بشه

من همیشه درد سینه داشتم دوران پریود وقتی متوجه بارداریم شدم درد بود تا الان که نزدیک دو ماهمه درد ...

وای مبارکه گلم😊