mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2453 عنوان خانومای باردار کمک😔 درد و سنگینی سینه در بارداری از کی شروع میشه؟ 2041 بازدید | 11 پست من صب ک بشه 24 پریودیمهاز دیروز سنگینی و درد سینه شروع شده و امروز خیلی بیشتره...نوکشم یکم حساسهینی ممکنه واسه پریودی باشه😩😰پریودام منظم نیس ولی حدودا میشه گفت هر 32 روزهمیترسم مثل ماهای قبل پری شم😢 خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤ 1397/11/06 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلافل1 عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 31098 ایشالا بارداری ولی به علائم اصلا توجه نکن بذار موعدت بگذره بی بی بزن حواست باشه!
مادرمحمدرضا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 5000 امپول استفاده نکردی؟منم سینه هام پر ولی نه باردارم نه پری میاد خدایا شکرت 😍😍😘😘
mami_e_nini عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 1878 علایم ابتدای بارداری هیچ فرقی با علایم قبل پریود نداره، صبر کن فکر و خیال نکن به موقعش بی بی چک بذار
mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2453 امپول استفاده نکردی؟منم سینه هام پر ولی نه باردارم نه پری میاد ن عزیزم طبیعی اقدام میکنممن بعده ازدواجم معمولا موقع پریودی سینه درد نداشتم...ولی 2،3 ماهه درد دارم بعد پریود میشم😢بخاطر همین میترسم این ماهم از علائم پری باشه درد سینم خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2453 علایم ابتدای بارداری هیچ فرقی با علایم قبل پریود نداره، صبر کن فکر و خیال نکن به موقعش بی بی چک بذار وای ممنونخداکنه خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
بانوخونه عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 709 من همیشه درد سینه داشتم دوران پریودوقتی متوجه بارداریم شدم درد بود تا الان که نزدیک دو ماهمهدرد اوایل خیلی وحشتناک بود حتی شبا از دردش بیدار میشدم کمپرس گرممیذاشتم الان کم شده ولی خوب نه
مادرمحمدرضا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 5000 ن عزیزم طبیعی اقدام میکنم من بعده ازدواجم معمولا موقع پریودی سینه درد نداشتم...ولی 2،3 ماهه درد ... بیخیال باش.هرچی بشه میشه برامنم تازگیا اون طوری میشه پرمیشه خوش حال میشم بعدش میزنه توذوق ام خدایا شکرت 😍😍😘😘
mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2453 بیخیال باش.هرچی بشه میشه برامنم تازگیا اون طوری میشه پرمیشه خوش حال میشم بعدش میزنه توذوق ام اره منم پر میشه خوشحال میشماز یه طرفم میگم شاید واسه پریودیه😢ایشالا شما و همه ی منتظرا ب زودی دامانشون سبز بشه خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2453 من همیشه درد سینه داشتم دوران پریود وقتی متوجه بارداریم شدم درد بود تا الان که نزدیک دو ماهمه درد ... وای مبارکه گلم😊 خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤