منم ماه پيش آمپول زدم ولى باردار نشدم..اين ماهم اقدام كردم سه روز از موعدم گذشته واژنم تير ميكشه با تخمدان هام...من يكروز قبل موعدم زدم منفى بود ميخوام يك هفته ديگه بزنم توام بزار از موعدا بگذره بعد بزن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ن سونو داخلی گرفتم و کلی ازمایش جز تنبلی تخم دان مشکل دیگه ای نداشتم .شوهرم ازمایش داد کم تحرکی داشت ...
نميدونم والا منم ٦ماه اقدام مردم دكترم همون ماه اول گفت بيا برو عكس رنگى نرفتم ترسيدم،ماه پيش رفتم عكس رنگى هم لوله هام هم رحمم چسبندگى داشت ،درضمن پارسالم يه بار سقط كردم
ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!