الان شوهرم اومده ميگه بايد بري زنگ زده به مامانم😭😭😭مامانم اينا شهرستانن من خيرسرم عروس اومدم تهران ..شام دوستمون دعوت كرده بود كرج ميشينن ازاونجا هم ميخواستيم بريم خونه مامانم شهرستان گند زد به همه چي ميگه بايد بري😭😭😭😭اينارو هم دارم با گريه مينويسم😭😭😭خودم جهنم بچه بيچارم اااااخ قلبم
خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
خب ظاهرا قیافه گرفتم نتیجه خوبی نداره از یه راه دیگه وارد شو مثلا عصبانی شو بگو حالا که میخوایی میرم.حتما به خانوادت اطلاع بده اگه فردا چیزی بشه میگه خودت از خدات بوده که بری.اگر هم سکوت کنی بدتر میشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرش می ارزه به این ناراحتیه الانت؟ به درک که خراب کرد...انقدر حساس نباش توروخدا...من بچم گند میزنه به خونم فقط خندم میگیره...سر چیزای بیخود قیافه براش نگیر😁
عزیزم رفتار شوهرت خیلی شبیه شوهر منه. ولی یه چیزی که باید حواست باشه اینه که این وسط تو ادم تمیزی هستی ولی دیگران این رو درک نمیکنن. ببین تو مشکلت رو با جاریت باید خودت حل کنی. وقتی میاد رودرواسی رو بذار کنار و خودت بچشو جمع و جور کن نذار گند بزنه و تو حرص بخوری. جاری من از جاری تو بدتره. بچش میرفت رو لب تاپ من می ایستاد یا روز اولی که بعد عروسی ما اومدن خونمون بچش جیش کرد رو فرش من که تازه عروس بودم. منم مدام به شوهرم غر غر میکردم اما الان دارم کار میکنم رو خودم که باید خودم همون موقع بهش تذکر بدم نه اینکه بریزم تو دلم بعد شوهرم رو بخوام بندازم جلو.این مشکلو خودت حل کن
مطمئن باش جاریت متوجه میشه ولی جلوی بچشو نمیگیره. جاری منم اصلا هیچی به بچه هاش نمیگه. شوهرت عصبی میشه بخوای بهش نق بزنی به اون کاری نداره. مقصر کس دیگه است. و تو باید بلد باشی مدیریت کنی مهمونت رو