2777
2789
عنوان

خانما بيايد به دادم برسيد تاپيك قبلي خونديد كه چيشد

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 46 پست
تف ب بعضی جاریا ک خونخ خراب کنن..منم 3روزه باهاش قهرم بخاطر جاری اویزونم

اره ايشالله كه خونه خراب بشه نميدونم چي ميخواد ازجون منه بدبخت هروقت مياد اينجا يه دعوا ميوفته خونم

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
قيافه نگيرم نميزاره حرفم بزنم اخه خودمو خالي كنم 

خب ظاهرا قیافه گرفتم نتیجه خوبی نداره از یه راه دیگه وارد شو مثلا عصبانی شو بگو حالا که میخوایی میرم.حتما به خانوادت اطلاع بده اگه فردا چیزی بشه میگه خودت از خدات بوده که بری.اگر هم سکوت کنی بدتر میشه.

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بيخود كرده تورو حق نداره از خونه بيرون كنه شاهد داشته باش وگرنه فردا ميره برات عدم تمكين ميگيره يادت ...

اره از خدا ميخوام يامنو بكشه راحت بشم يا جاريمو بكشه راحت بشم خسته شدم بخدا ميخوام خودمو از تراس پرت كنم بيرون بميرم

اره اينو ميدونم فقط مشكلش اينه ميگه چرا قيافه ميگيري خب چيكاركنم اخه نميزاره حرفمو بزنم صبح گفتم بچه ...

فرش می ارزه به این ناراحتیه الانت؟ به درک که خراب کرد...انقدر حساس نباش توروخدا...من بچم گند میزنه به خونم فقط خندم میگیره...سر چیزای بیخود قیافه براش نگیر😁

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
خب ظاهرا قیافه گرفتم نتیجه خوبی نداره از یه راه دیگه وارد شو مثلا عصبانی شو بگو حالا که میخوایی میرم ...

وااااااي اين هيچي نميفهمه هيچيييييي درد منو هيچكس درك نميكنه

فرش می ارزه به این ناراحتیه الانت؟ به درک که خراب کرد...انقدر حساس نباش توروخدا...من بچم گند میزنه ب ...

اره ميگه فرشو من خريدم توچراقيافه ميگيري ..خب من بايدتميز كنم فرش بي صاحبو

اره ميگه فرشو من خريدم توچراقيافه ميگيري ..خب من بايدتميز كنم فرش بي صاحبو

😂😂😂خندم میگیره ...خب تمیز کن ..خواهری همه بچه ها گند میزنن نباید واسه شوهر قیافه گرفت

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

ازصبح دارم گريه ميكنم دلم به خودمو بچه اي كه هنوز نيومده هنوزه سه ماهشه ميسوزه من ميدونم كه ميميرم ازاول هيچ شانسي نداشتم دعاكنيدبميرم توروخدا

😂😂😂خندم میگیره ...خب تمیز کن ..خواهری همه بچه ها گند میزنن نباید واسه شوهر قیافه گرفت

حالا عصباني بودم گرفتم اون بايد بامنه حامله اينجور ميكرد

اره از خدا ميخوام يامنو بكشه راحت بشم يا جاريمو بكشه راحت بشم خسته شدم بخدا ميخوام خودمو از تراس پرت ...

بيخياللللللل، يكم اروم باش بابا ي فرش واقعا ارزش اينو داره خودتو بكشي؟ زيادي حساسي ديگه فردا بچت به دنيا مياد زمين و زمانو ميريزه به هم ميخواي اينجوري ناراحتي كني؟ اونم بچه بوده حالا مادرش شعور اينو نداشته نزاره كثيف كنه، تو رفتاراي بد اونو بزار جلوي خودت حواست باشه خدايي نكرده حتي ناخواسته اون كارارو نكني، شوهرتم وقتي ميبيني حساسه روي خونوادش انقدر باهاش كل كل نكن اخرش خودت بايد كوتاه بياي حرص بخوري پس يكم خونسرد تر رفتار كن 

عزیزم رفتار شوهرت خیلی شبیه شوهر منه. ولی یه چیزی که باید حواست باشه اینه که این وسط تو ادم تمیزی هستی ولی دیگران این رو درک نمیکنن. ببین تو مشکلت رو با جاریت باید خودت حل کنی. وقتی میاد رودرواسی رو بذار کنار و خودت بچشو جمع و جور کن نذار گند بزنه و تو حرص بخوری. جاری من از جاری تو بدتره. بچش میرفت رو لب تاپ من می ایستاد یا روز اولی که بعد عروسی ما اومدن خونمون بچش جیش کرد رو فرش من که تازه عروس بودم. منم مدام به شوهرم غر غر میکردم اما الان دارم کار میکنم رو خودم که باید خودم همون موقع بهش تذکر بدم نه اینکه بریزم تو دلم بعد شوهرم رو بخوام بندازم جلو.این مشکلو خودت حل کن

مطمئن باش جاریت متوجه میشه ولی جلوی بچشو نمیگیره. جاری منم اصلا هیچی به بچه هاش نمیگه. شوهرت عصبی میشه بخوای بهش نق بزنی به اون کاری نداره. مقصر کس دیگه است. و تو باید بلد باشی مدیریت کنی مهمونت رو

به خاطر كثيف كاريه فسقل بچه ميگه برو خونه بابات؟؟؟؟ عجب

شما هم عوض دعوا كردن بايد با روي خوش ميگفتي عزيزم باردارم نميتونم زياد كار كنم اگه ميشه كمكم كن بچه خيلي كثيف كاري كرده

نه اينكه به بچه داداشش بگي ذليل شده

خدايا مرسي ❤️