2777
2789
عنوان

خانما بيايد به دادم برسيد تاپيك قبلي خونديد كه چيشد

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كجا برم ابروم ميره مامانم مريضه بابام قلبشو عمل كرده 😭😭😭😭

حرف مفت زده بابا میدونه نمیری برا همین گفته..منکه از اول انقد ترسوندمش ک جرعت نداره اینحوری بگه قبل اینکه خودش بگه میگم ی کاری نکن برم رنگمم نبینی..اونوقت لال میشود  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چرا خودتو عذاب میدی..‌خانوادت متوجه بشن بعدا که بدتره یه بار برو ..درس حسابی بهش بده

اين مگه ادم كه درس بگيره نه حرف كسيو گوش ميكنه نه چيز ديگه انققققدر قده

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
حرف مفت زده بابا میدونه نمیری برا همین گفته..منکه از اول انقد ترسوندمش ک جرعت نداره اینحوری بگه قبل ...

خوش ب حالت ازاول نذاشت برينم دهنش ببخشيدا حرصم دراومده فش ميدم از اولين روز خودشو زد ب بيشرفي واااااي

ي امضا ازش بگير كه داره ميگه برو، دو تا همسايه صدا كن شاهد داشته باش، برو خونه پدرت ولي خودتو اروم نشون بده تا اونا هم نگران نشن، بزار ي درس بگيره درست رفتار كنه 

الهی😔😔...بی خیالش شو ..‌فعلا بنظرم برو خونه مادرت.‌‌

خونه مامانم دوره برم ميدونم كه ديگه همه چي تموم شده

ميگه چرا قيافه ميگيري فقط همين

خب قیافه نگیر.تاپیک قبلیتو خوندم عزیزم خب شما هم زیادی سخت میگیری منم خودم خیلی رو تمیزی خونه حساسم اماخب وقتی مهمون میاد اصلا برام مهم نیست که خونم تا چه اندازه کثیف میشه وقتی رفت تمیز میکنم.اینجوری خودتم اذییت میشی

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
ي امضا ازش بگير كه داره ميگه برو، دو تا همسايه صدا كن شاهد داشته باش، برو خونه پدرت ولي خودتو اروم ن ...

وااااي همسايه صداكنم منو پرت ميكنه بيرون براشم مهم نيس نميدونيد تو چه مخمصه اي گيركردم فقط چارم مرگه

خب قیافه نگیر.تاپیک قبلیتو خوندم عزیزم خب شما هم زیادی سخت میگیری منم خودم خیلی رو تمیزی خونه حساسم ...

قيافه نگيرم نميزاره حرفم بزنم اخه خودمو خالي كنم 

عزیزم رو خودت کار کن ..تو که بهتر بشی مطمئن باش شوهرتم بهتر میشه

اره اينو ميدونم فقط مشكلش اينه ميگه چرا قيافه ميگيري خب چيكاركنم اخه نميزاره حرفمو بزنم صبح گفتم بچه ذليل شده فرشو كثيف كرده گارد گرفت گفت به جهنمممم

وااااي همسايه صداكنم منو پرت ميكنه بيرون براشم مهم نيس نميدونيد تو چه مخمصه اي گيركردم فقط چارم مرگه

بيخود كرده تورو حق نداره از خونه بيرون كنه شاهد داشته باش وگرنه فردا ميره برات عدم تمكين ميگيره يادت نيست دو روز پيش يكي تاپيك زده بود بعدم چرا به فكر مرگي بيخيال بابا اون كار اشتباه كرده تو ميگي بميرم؟