2777
2789
یا حسین: سلام عزیزان  قصه من از روزی شروع شد که متوجه حالت تهوع و سرگیجه شدم.اونروز ظهر ب ...

ببخشید این بچه ای که میگید سقط شد قابل تشخیص بود؟

من یه بار پریود خیلی بدی داشتم هر اون موقع همش میگم نکنه سقط کردم وخودم نفهمیدم

من سایتوتک اصل رو از این شماره تهیه کردم (09۳68276195)تایید دکتر زنانم بود و از این لحاظ مطمئن بودم ...

منم از ایشون گرفتم 09368276195سقطم خداروشکر کامل .انجام شد دردمم خییییلی کم‌بود و دقیقا مثل پریودی بود.ممنون عزیز نمیدونم اگه شما نبودی من باید چکار میکردم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازخانوم دکترحسینی که توی سایت معرفیش کردن قرص و شیاف تهیه کردم به خیلیا زنگ زدم ولی واقعا قابل اع ...

منم ازخانم حسینی ک فقط با شماره 09385283917هستن تهیه کردم و کارش فوق العاده بودو خیلی باتجربه و دلسوز.خودمم پرستار هستم بیمارای بیمارستان هم ب ایشون معرفی میکنن و همه رضایت دارن

سلام چه داروی گیاهی خوردید که پریود شدید

من از وقتی پسرم به دنیا اومد دوماهی یه بار پریود میشم.حالا از چهار دی که اخرین روز پریودیم بوده هنوز پریود نشدم.حالا سرگیجه دارو حالت تهوع بی بی چک زدم مثبت شده میخام پریود شم بچه نمیخام. تو رو خدا کمکم کنید بگید چی بخورم

من از وقتی پسرم به دنیا اومد دوماهی یه بار پریود میشم.حالا از چهار دی که اخرین روز پریودیم بوده هنوز ...

سلام عزیزم

امیدوارم اگر حامگی بوده الان سرحال و بانشاط باشید.توروخدا بی قراری نکنید بچه ای که خدا یهویی میده همیشه انسان خاص و برگزیده شده الهی که عاقبت بخیر باشید

من ازخانوم دکترحسینی که توی سایت معرفیش کردن قرص و شیاف تهیه کردم به خیلیا زنگ زدم ولی واقعا قابل اعتماد نبودن و نتونستم اطمینان کنم ولی ایشون حرفاشون واقعا جذبم کرد و اطمینان کردم و دارو رو نشون پزشکم دادم تایید کردن هرجابرسم تعریفشو میکنم و تبلیغشو میکنم تا کمی از لطفشون رو جبران کرده باشم.۰۹۳۸۵۲۸۳۹۱۷

ایشون از سال ۹۷داخل سایت معرفی شدن و بجز این خط خط دیگه ای ندارن 

مریم جان من هم از این شماره که معرفی کردی استفاده کردم وواقعا راضی بودم کاملا با تجربه بودن093328133 ...

عزیزم این شماره مطمئنه؟

منم ۴ هفتمه میخوام سقط کنم تورو خدا اگه قرصش اصله و کارمو راه میندازه بهم بگو و قیمتشو خواهش میکنم؟؟

۰۹۳۸۵۲۸۳۹۱۷خانم حسینی ازایشون گرفتم عزیز

سلام دوستان.منم ناخاسته باردارشدم و بچم کوچیک بود و خیلی دربه در دارو بودم و نمیتونستم اعتماد کنم.البته پارسال بود و داخل همین نی نی سایت خانم حسینی رو معرفی کرده بودن خیلیا راستش اول فکرکردم تبلیغ هست ولی باهاشون تماس گرفتم حس خوب ازشون گرفتم و دارورو سفارش دادم ویکروزه ب دستم رسید شهرستان بودم.هم داروشون خوب بود هم راهنماییشون دلسوزانه بود همونطور که دوستان گفته بودن.6ماه پیشم به جاریم معرفیشون کردم.ایشونم ازشون تهیه کردن و راضی بودن.این شمارشونه امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم چون درک میکنم.09385283917