سینه مرغ تیکه شده با زردچوبه و فلفل و پیاز خلالی و آبلیمو و نمک مزه دار کردم .بعدیه کوچولو روغن ریختم کف قابلمه .مرغ رو با پیاز ها همون جوری ریختم .روش فلفل دلمه حلقه ای و گوجه حلقه ای گذاشتم .در قابلمه بستم و با شعله کم گذاشتم پخت .با آب پیاز و گوجه و فلفل دلمه پخت ،بعدش دیگه بیرون آوردم
به نظر من که اگه مرغت تازه باشه نمیگیره، مگر اینکه خیلی حساس باشی، روش اسی روش خوبیه، وگرنه که پیاز و روغن رو بزار روی گاز و مرغ رو باهاش یه تفت کوچیک بده. بعد گوجه و سیب زمینی رو حلقه کن بچین روش