2777
2789

از همه بیشتر جون کندم از همه بیشتر کار کردم گوشی دستم نگرفتم تهش زیر آب خودمو زدن پیامم دادن شماره حساب بده حقوق این ماهتو بدیم منم بلاک کردم جواب ندادم

ولی من نمیگذرم ده روز رفتم جون کردم از ته دلم رفتم جون کندم گیر ده ملیون نیستم خدا شاهده کلیم سرپرست سر چیز مسخره شخصیت منو خورد کردچیزی نگفتم

ولی این ها رو نفرین کردم 

هرچی دختر سیگاری بود دور خودشون جمع کرده بودن من فقط جام زیادی بود 

زیاد حالم خوب نیست 

من اونجا از همه بیشتر حواسم بود از همه بیشتر جون کندم حتی یک دقع گوشی دستم نمیگرفتم منی ک خودم رشتم حسابداری بود توی صندوق یه اشتباه نکردم خدا شاهده کلی این سرپرست شخصیت منو خورد کرد جلوی همه کلی چیزم می‌گفت چیزی نمیگفتم باز پرتم کرد توی ته انبار چیزی نگفتم اونجام زودتر همه میرفتم دیر تر از همه میمدم بازم همش صدام میزدن شخصیتم خورد می‌کردند ولی دخترا دخترای خوبی بودند ولی باز ب کسی اعتماد نکردم ک توی انبار طوری همه فاکتور ها رو درست می‌نوشتم که امروز دیدم پیام داده ما نمیخایم با ما همکاری کنیم شماره حساب بده تا حقوق بریزیم

تو پیام گفته که اخراجی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل رفیقام از  رفته بودند اینجا زیر آب همه رو زده بودند

فکر نمی‌کردم با خودمم اینطوری کنند

مشتی دختر سیگاری و .....اونجا که یکیش همین فاطی احمد پور که میمد جریانات خودش و رلش رو برای همه می‌گفت و خود سرپرست باهاش راجبش می‌گفت می‌خندید حتی سیگارشونم میدونست بعد من یک کلام گقتم رل دارم دیروز صدام زده اینجا جای شخصی نیست ک مشکلات شخصی رو به بچه ها میگی

منم لنگ ده ملیون این ده روزم نبودم زدم بلاک کردم

اتفاقا باید پولت رو بگیری ..نوشش جونت .اونا آدم دزد میخواستم دیدن تو آدم درستی به ضررشونی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

به نظرم مدافع حقت باش وقتی کار کردی شماره کارت بده منظورم نیست نیازمند پولی نه بگذار متوجه باشند که چقدر برای زمانت ارزش قائلی 

امیدوارم سال مناسبی پیدا کنی 

: چشام کاسه خون هست

خدا کنه باز بتونم مثل قبل بشم

بحث این چیز هارو فعلا نمیخام بکنم

فقط نمی‌دونم خدا با من مشکلش چیه

: توی این دوره هرچی ساده تر باشی

: حتی دیگه به خدا هم اعتماد ندارم

: چقدر تا صبح خدا خدا کردم خدایا اینجارو از دست ندم

: کلی دوست پیدا کردم حتی

یک پیام ندادن چرا نمیای

هیچ کدوم

: قلبم خیلی شکسته😭😭😭💔 خیلی بد شانسم

برا چی بلاک کردی ، پولتو بگیر ، برو انبلاک کن

شماره کارتتو بنویس

پولتو ریختن بعد هر کار خواستی بکن

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
: چشام کاسه خون هستخدا کنه باز بتونم مثل قبل بشم بحث این چیز هارو فعلا نمیخام بکنمفقط نمی‌دونم خدا ب ...

بد شانس نیستی اتفاقا .به نفعته از اون محیط دزد اومدی بیرون .شماره حسابت رو بفرست و بعد واریزم بلاک کن 

نوشته که عزیزم ما نمیخایم دیگه با هم همکاری داشته باشیم

بعدش خوندم