2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باهمه شماره هایی‌که گذاشتن تماس گرفتم و به هیچکدوم نتونستم اعتمادکنم چون خودم رشتم پیراپزشکیه و تاحدودی سر درمیارم.تنها کسیکه تونستم اطمینان کنم و فهمیدم واقعا سررشته دارن خانم مقدم بودن. که بهشون سفارش دادم و برام ارسال کردن.هم تاریخ انقضای دارو اوکی بود هم داروشون اصل بود.طی4ساعت با پیگیری های خوبشون مشکلم راحت حل شد.واقعا کارشون بی نظیر بود خدا خیرشون بده.

شمارشونو میزارم برای کساییکه احتیاج دارن 09368276195

دوستان من از تعریف ایشون خیلی شنیدم وبا تردید زیاد زنگ زدم خدا خیرشون بده ۲۴ساعته برام قرص رو فرستاد وبا دستور مصرفشون راحت سقط کردم شمارشون رو میزارم خیلی پیکیر بودن عالی بود کارشون۰۹۳۰۶۲۷۷۲۸۷

من ازخانوم دکترحسینی که توی سایت معرفیش کردن قرص و شیاف تهیه کردم به خیلیا زنگ زدم ولی واقعا قابل اعتماد نبودن و نتونستم اطمینان کنم ولی ایشون حرفاشون واقعا جذبم کرد و اطمینان کردم و دارو رو نشون پزشکم دادم تایید کردن هرجابرسم تعریفشو میکنم و تبلیغشو میکنم تا کمی از لطفشون رو جبران کرده باشم.۰۹۳۸۵۲۸۳۹۱۷

من سایتوتک اصل رو از این شماره تهیه کردم (09۳68276195)تایید دکتر زنانم بود و از این لحاظ مطمئن بودم

روند شروع خونریزی حدودا 5 الی 6 ساعت طول کشید و بعد از اون درد و همه علائمم خوب شد

تاکید پزشکم روی اصل بودن قرص بود و این که به هیچ وجه از دلالان این قرص رو نخرم

حین مصرف مایعات شیرین میخوردم و خیلی تحرک داشتم پله بالا پایین میرفتم تا این که به خونریزی و دفع لخته افتادم

خونریزی 4 روز بود که فقط روز اول و دوم یه مقدار شدید بود و بعد اون کمتر شد

یک هفته بعد سونوگرافی واژینال  انجام دادم که مطمئن بشم که خداروشکر کامل تخلیه شده بود

اگر تصمیمت برای انجام این کار قطعیه خب قرص بهترین روشه به شرطی که اصلشو تهیه کنی وآمپول اصلا خوب نیس خطر و عوارض زیادی داره و این قرص هایی که پشت مشکی هستن رو نخری چون گفتن 100 درصد تقلبیه و عوارض داره

با شماره ای که دادم تماس بگیر میتونی قرص اصل رو ازشون تهیه کنی

امیدوارم مشکلت حل بشه