2777
2789
عنوان

دستور یه دسر بابسکوییت پتی بور فوووووووری میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست

کیک یخچالی

آسون و کم هزینه

💢موادلازم:

شکر...........................نصف لیوان

شیر............................2 لیوان

بیسکویت پتی بور.............. 2 الی 2.5بسته

کره............................. 50گرم

آرد .............................2 قاشق غذاخوری

پودرکاکاءو...................... 3قاشق غذاخوری

💢طرز تهیه:

آردو شکرو شیرو کاکائو رومخلوط میکنیم میذاریم روی شعله تا مثل فرنی خودشو بگیره وقتی خودشو گرفت کره رو اضافه میکنیم گاز وخاموش میکنیم.بعدش داخل ظرف مستطیل یا مربع یک لایه بیسکویت یک لایه مایع شکلاتی میریزیم.همینطور ادامه میدیم لایه هارو تا لایه  آخر و مایع شکلاتی روشو میپوشونیم.

و میزاریم داخل یخچال به مدت 4ساعت بمونه میشه خورد.زمان اصلیش 4تا24ساعته.اماتجربه زیادثابت کرده ک باید یک روزداخل یخچال بمونه تا بیسکویت بافتش مث کیک بشه.

به امتحانش میارزه.عالی میشه و لذیذ

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور لطفاااا😶😶😶😶

شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم ،کره ۴۰ گرم ،خامه صبحانه ۱ ق غ ،عسل ۱ ق غ ،پتی بور ۲۰ تا دونه .کره رو بزار اب بشه بعد خامه و عسل رو بریز تا اب شه بعد شکلات تخته ای رو اضافه کن تا اب شه به حالتی که ویتی قاشق رو خم میکنی راحت مثله اب بریزه .وقتی اینجوری شد خاموش کن و پتی بور ها رو به ۵-۶ قسمت خرد کن پودرم میتونی بکن ولی خرد قشنگتره. بریز توی شکلاتا و هم بزن بعدش بریز توی یه پلاستیک فریزر و مثله استوانه ای رولش کن ۲ ساعت بزار فریزر تا ببنده ...۱ .اگه شکلات تخته ایت اگه  تلخه شکر اضافه کن کم کم تا مقدار دلخواه ۲ .موقع رول کردن اروم اروم ضربه بزن تا سطحش صاف شه ...فوق العاده اس

کیک یخچالی باید زیاد بمونه تو یخچال ،دوستمون شب مهمون داره فکر کنم

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
کیک یخچالی  آسون و کم هزینه 💢موادلازم: شکر...........................نصف لیوان شیر........ ...

ممنون گلمممم ولی فک‌کنم واس امشب نمیرسه پس

ولی حتما امتحان میکنم یکبار

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
چجوریه طرز تهیش؟😉

1تخم مرغ

3قاشق شکر 2قاشق روغن 

3قاشق پودر کاکائو 

3قاشق آب 

با کنجد 

همه رو مخلوط کن بعد بسکوییت رو ریز ریز کن اضافه کن با گوشت کوب بکوبش  استوانش کن تو فویل آلومینیومی بچیچ بزار فریزر تا سفت شه بعد برش بده 

1بسته بسکوییت