2777
2789
عنوان

دستور یه دسر بابسکوییت پتی بور فوووووووری میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست

با این وقت کم شیرینی شکلاتی آلمانی بدون فر،درست کن

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند وقت پیش اینو درست کردم کیک یخچالی موزی تو نت دستورش هست

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
ممنون گلمممم ولی فک‌کنم واس امشب نمیرسه پس ولی حتما امتحان میکنم یکبار

خواهش میکنم عزیزم .چندساعته درست میشولی بمونه بهتره

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
پان اسپانيا خيييلي خوشمزس

اگه بخوام تو لیوان درست کنم باید بیسکوییتش نرم کنم؟

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
اگه بخوام تو لیوان درست کنم باید بیسکوییتش نرم کنم؟

نميدونم عزيزم 

من تابحال تو ليوان درست كردم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم ،کره ۴۰ گرم ،خامه صبحانه ۱ ق غ ،عسل ۱ ق غ ،پتی بور ۲۰ تا دونه .کره رو بزار اب ...

مررررررررسی یه دنیااا گلم اینو درست کردمممم خیلی خوب شد

فقط یکم خامشو بیشتر ریختم وگردو خرد شده هم اضافه کردم😊😊😊

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
نوش جونت عزیزم ... منم گاهی مغزیجات میریزم ...واقعا در عین سادگی خیلی خوشمزه اس 

آره واقعا مرسی مهربون

چون وقتم کم بود راحت وساده بود بهترین گزینه👌

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙