2777
2789

از گلودرد و کوفتگی از خواب بیدار شدم آب نمک قرقره کردم ولی باز هیچی به هیچی

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
باید بری دکتر من امروز بهتر شدم  .. خیلی بده ... چرک خشک کن میخوردم تا بهتر شدم

خطرناک نیس الان اوایل بارداریمه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر حتما مریضیش خیلی بده ... من داغون شدم . دلپیچه هم اضافه شده بود به گلو درد هام و سرفه ... و ...

اره میترسم دست دست کنم عفونت بره تو خونم

شربت اکسپکتورانت بخور هر شیش ساعت اگه خوب نشدی یکی دیگه بگیر بخور.اما آب سرد و هر چیزی که سرده نخور اصلا چون بدتر میشی.من خوردم خوب شدم زود.اما رعایت کردم چیز سرد نمیخوردم .اگر بارداری ببین منع مصرف داره واسه زن باردار یا نه بعد بخر.

باید بری دکتر حتمما. بعدشم آب نمک خودت درست نکن سرمشو بخر. آب پرتقال، سوپ، چای کمرنگ با لیمو ، شلغم، چای سبز، استراحت و خواب زیییاد، قرص مکیدنی تلخ برای گلو، بخور، نخوردن و تنفس نکردن غذاهای روغنی، نخوردن شیرینی و دوغ و کشک و ترشی سرکه و بیشتر چیزای خوشمزه، خوردن مایعات فراوان، شیر گرم خیلی زیاد. یه کاری کن ویروسه بگه غلط کردم ولی چون بارداری من نمی دونم کدوم اینا که گفتم برات خوبه باید بری دکتر