2777
2789
عنوان

لطفا خانم هایی که تجربه طلاق داشتند وساکن تهران هستن نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوب خوش میگذره نامزد بازی؟ هیچی گلم دارم جدا میشم

قربونت مرسی نه بابا خانوادش رومخن....چراعزیزم خبری نشد؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
عزیزم😔😔😔بخداروزی نیست بهت فکرنکنم

فدات شم منم تاپیک هات رو میخونم خواننده خاموشم

فقط خیلی خسته م واقعا دوست دارم این زندگی تموم بشه و چشم ببندم بیدار نشم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
استارتر تو دلت خالی شد فک کنم؟ آخه قانون طبیعت همینه هر چقدر نظر خوب باشه اما یه  نظر منفی تو ...

سارا جان. سوال استارتر بود که از تجربه طلاق بگین. منم واقعیت را گفتم. باید بدونن 99 درصد مواقع بعد از طلاق تلخه. باید از عواقب آگاه باشه تا بتونه بهتر تصمیم بگیره. 

تو نسل جدیدمونم نداریم طلاق خب لابد زندگیش خوبه و الا نسل جدید که مثل قدیم نیستن  زرت طلاق می ...

عزیزم همه که دوس ندارن طلاق بگیرن گاهی شرایط زندگی انقدر بدمیشه وانقدر فشار واردمیشه که تنهاراه طلاقه وجداییه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فدات شم منم تاپیک هات رو میخونم خواننده خاموشم فقط خیلی خسته م واقعا دوست دارم این زندگی تموم بشه و ...

این حرفونزن توروخدا توکه انقدرایمانت قویه یادمه همیشه سروقت نمازتومیخوندی قرآن میخوندی به خداتوکل کن ازش بخواه کمکت کنه باامید وباور قلبی دعاکن ناامیدنباش

سارا جان. سوال استارتر بود که از تجربه طلاق بگین. منم واقعیت را گفتم. باید بدونن 99 درصد مواقع بعد ا ...

نه گلم سوءتفاهم نشه عزیزم

من گفتم آیا ببینم استارتر هم مثل من هست تو دلش خالی میشه یا نه با خواندن این کامنت ها 

وگرنه کامل حرفت رو قبول دارم و خودم هم گفتم حس میکنم روحیه م خیلی به تو نزدیکه

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
اره میدونم ولی ما کلا طلاق نداریم من دارم خودمون رو میگم

ماهم نداریم توفامیلامون ولی خب دلیل نمیشه همه ی اونایی که جدانمیشن زندگیشون اوکی باشه😊😊یکی تحمل میکنه یکی نه این دیگه به طرف مونده 😘😘