2777
2789
عنوان

لطفا خانم هایی که تجربه طلاق داشتند وساکن تهران هستن نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 134 پست
سلام سارا جان. نه عزیزم اینطور نیست روحیه و شخصیتم اینطوره. که برام گرون تموم شد. و شرایط جامعه و خا ...

عزیزم منم خیلی نگرانتم خواهش میکنم تینا جان گذشته ها گذشته بخدا تنها کسی که می‌تونه به خودش کمک کنه فقط خود انسان هست 

تو می‌دونی تا حدودی شرایطم رو اما بازم با تمام اینها به این نتیجه رسیدم که فقط خودم میتونم به خودم کمک کنم تو هم به خودت کمک کن نذار اطرافیان رو اذیت کنی منظورم از اذیت با بی تابی کردن هات ناخواسته طوری که اونا رو از خودت دور کنی  می‌دونم دوسش داشتی و متاسفانه هنوز هم دوسش داری گلم 

اما فک نکن تنهایی فقط  امضا منو ببین 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عواقبی؟

افسردگی. بی انگیزگی- تلف شدن وقتم و عقب افتادن از زندگی. از دست دادن موقعیت های ازدواج خوب- تنهایی- زخم زبون شنیدن- نگاه جامعه- از دست دادن تمرکز و گیجی و ترس از آینده. بدبینی و از دست دادن اعتماد و....

خیلی عواقب داره نمی دونم چرا برای بعضی از خانمها چیزی نیست

افسردگی. بی انگیزگی- تلف شدن وقتم و عقب افتادن از زندگی. از دست دادن موقعیت های ازدواج خوب- تنهایی- ...

منم خیلی میترسم از اینها تینا شاید منم دچار بشم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
عزیزم منم خیلی نگرانتم خواهش میکنم تینا جان گذشته ها گذشته بخدا تنها کسی که می‌تونه به خودش کمک کنه ...

منم همه کاری کردم از این وضعیت دربیام. اما متاسفانه بد ضربه ای خوردم. طوری که زندگی برام سخت شده. 

افسردگی. بی انگیزگی- تلف شدن وقتم و عقب افتادن از زندگی. از دست دادن موقعیت های ازدواج خوب- تنهایی- ...

دوستم من فقط تصمیمشو نمیتونم بگیرم وبرام سخته وگرنه برای بعدش برنامه دارم اول ادامه تحصیل در مقطع دکتری بعد شغلی رو که خیلی دوست دارم تدریس توی دانشگاه وبعد روال روتین زندگی  عزیزم برای خودت هدف بزار وبراش تلاش کن 

منم همه کاری کردم از این وضعیت دربیام. اما متاسفانه بد ضربه ای خوردم. طوری که زندگی برام سخت شده.&nb ...

نمی‌دونم چرا طلاق برای بعضی ها راحت و بعضی ها سخت تازه شما که فقط عقد بودی گلم اما درکت میکنم اما خب چه میشه کرد دست و پا نزن تو این گرداب که بخدا باز خودت لطمه میبینی 

عزیزم رفتی مشاوره کمکت نکرد؟

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
دوستم من فقط تصمیمشو نمیتونم بگیرم وبرام سخته وگرنه برای بعدش برنامه دارم اول ادامه تحصیل در مقطع دک ...

جالبه. منم همه این برنامه ها را داشتم. اما بعد از طلاق همه چیز برام سخت شد. 

به خاطر همین دوست دارم همه جوانب رو بسنجم

دلایلت برای طلاق خیلی مهمه

همین جور وضعیت مالی و استقلالت

همین جور حمایت خانواده

خصوصا دو مورد اول خیلی مهمه

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
دوستم من فقط تصمیمشو نمیتونم بگیرم وبرام سخته وگرنه برای بعدش برنامه دارم اول ادامه تحصیل در مقطع دک ...

استارتر تو دلت خالی شد فک کنم؟

آخه قانون طبیعت همینه هر چقدر نظر خوب باشه اما یه  نظر منفی تو دل آدم رو بدجور خالی‌ میکنه 

من همیشه تینا حرف میزنه میترسم منم کم بیارم اینقدر

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏