2777
2789
عنوان

جاری هام دائم لباس میخرن من بدبخت هیچی نمیخرم دلم میخواد خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 71 پست
دنیا اومده و بیشتر شده😂

فکر کردم بارداری

بهتر مصرف گرایی رو کمتر کنی اینطوری به شوهرتم فشار نمیاد علاوه بر این کی یادشه تو یه سال پیش چی خریدی الان همون لباسارو دربیار اگه استایل زدن و بلد باشی که چه بهتر  مهم این تیپ بزنی تکراری بودنش چه اشکالی داره 

☺️

من کاپشن ندارم دلم میخواد یه پالتو بخرم ولی شوهرم نمیخره مگه دوماه التماس کنم تا بگیره ۴ سال پیش پال ...

خوبه بابا این همه لباس داری الانم که بارداری میخوای یه چیزی گشاد بخری سال دیگه اندازه ات نباشه و نتونی بپوشی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه تو خونه مادرشوهر و مراسمات خب همدیگه رو می‌بینیم مثلا واسه یکی از مراسمات من اونا خریدن من خود ...

عزیزم من کاملا بهت حق میدم ولی به جای غصه و حرص خوردن انرژیت و بذار برای راضی کردن همسرت به روش درست بدون گلایه 

ببین هرکسی زندگیش خودش باید براش برنامه داشته بلشه ن از روی مقایسه با بقیه زندگی کنه تو هم طلا بخر ی ...

میدونم چی میگی ولی مثلا واسه تولد شوهرم اونا لباس گرون خریده بودن من یه پیراهن ساده پوشیده بودم یا واسه جشن سیسمونی پسرم باز همینطور تازه مال من تکراری بود 

دیگه فکر کن 

مارک خسیس به شوهرت نزن شوهرت خسیس نیس، جاریات ۲۰ سال دیگه می تونن لباساشون رو بفروشن برای بچه هاشون سرمایه کنن!!!! 

آدم عاقل متعادل خرج می کنه بقیه پولش رو سرمایه گزاری می کنه پس فردا که بچه اش بزرگ شد یا خودش پیر شد یه سرمایه ای داشته باشه

میدونم چی میگی ولی مثلا واسه تولد شوهرم اونا لباس گرون خریده بودن من یه پیراهن ساده پوشیده بودم یا و ...

چندسالت؟؟؟

دختر عمه منم مث شما بود خیلیییییی لباس میموشیددد خیلی اما میگفت به جاریم نمیرسم مثلا میگفت جاریم ی کیف ببینه هرچتدتا رنگ ازش مغازه دار داشته باشه میخره و وو آخرش دختر عمم تلاش کرد تا خودش شاغل شد 

میخام بگم میتونی شاغل شی و به خواسته هات برسی 

نباید بخلطر جاری بین خودت و شوهرت فاصله بیوفته 

چندسالت؟؟؟دختر عمه منم مث شما بود خیلیییییی لباس میموشیددد خیلی اما میگفت به جاریم نمیرسم مثلا میگفت ...

آره دلم میخواد کنکور بدم ولی نمیدونم پیتونم با بچه بخونم یا نه

فک میکنم شما استایل کردن بلد نباشی 

جاری من همیشه به مادر شوهر خواهر شوهرم میگه فلانی (ینی من) همش بالباس های به روز می‌گرده ولی من نه .حالا حالیته بخدا اونقدر که اون خرید لباس می‌کنه من یک دهمش رو هم نمیکنم ولی چون قشنگ ست نمیکنه بهش نمیاد میندازه کنار 

همین هفته پیش من یه شکت سورمه ای خریدم با شلوار نیم بگ و سورمه ای و کیف و کفش سفید و شال پاییزه با زمینه سورمه ای سفید ست کردم 

همزمان هم جاریم تا دید من شرکت سورمه ای از فلان جا خریدم ایشون هم خرید .خب قدش کوتاه و تپلی هست بلند خریده بود بهش نمی‌ومد از اینور با یه شلوار لی طوسی می‌پوشم و روسری قواره بزرگ .خب قشنگ نمیشه دیگه خواهر من چه اصراری داری تقلید کنی 😅

تا دلت میاد لباس ‌کهنه هاتو بریز بره 

هرچی کمد داری که تنگه و سایز مطمنی دیگه نمیشه حتی در حد نو هس بده نیازمند 

خدا شاهده دلشون ذوق می‌کنه خدا دل  شوهرتو نرم میکنه 

مطمن باش من یه کوه لباس داشتم یه سری ها رو فروختم دیدم شوهرم راضی نیس و دعوامون میشد مزاحم تو دیوار بود بعد دادم نیازمندا رو 

وای باورت میشه از در و عیب بهم رسید لباس نو و شیک 

مثلا خواهرم مادرم و ....هرکسی بهم هدیه لباس میدادن نو هااااا 

یا خودم میرفتم خرید شوهرم دهنش بسته میشد میخرید 😁😅

من ۱۰تا نایلون مشکی از اون بزرگا دادم به یه نفر باز ۱۴تا بزرگ به یه نفر دیگه همین طور جمع میکردم ۴ساله و ۵ساله الکی که من دلم نمیاد و همینجور انداختم دلم خنک شد😂

دلشاد هستم...💍

کو اینهمه من اون مانتورو بالای ۲۰ بار پوشیدم جاری هام دوبار میپوشن میزارن کنار

منم زیاد نمیبینم الان ۸ماهه اینا چیزی نبوده که همه گفتن زیاد خریدی همه اینام الان به من باشن کهنه میشدن و باید بدم کسیو 

من هفته پیش هرچی اول سال گرفتمو بخشیدم

و دوتا بیرونی دارم برای سال پیشمه تا اخر سال میپوشم کهنه میشن میندازم

سالی ۴دست بیرونی قیمت ۶۰۰ و ۵۰۰ میگیرم هر۶ماهی یبار عوض میکنم زیاد هم خرج نمیکنم از پس اندازم میگیرم 

دلشاد هستم...💍

در عجبم از اینایی که لباسی که هیچ وقت استفاده نمیشه نگه میدارن. من رد میکنم بره

احسنت بهترین کارو میکنی چرا انرژی راکت داخل خونه باشه 

خونه باید منیمال باشه

دلشاد هستم...💍