2777
2789

همه حقوق میره برای سوپری😐😂اصلا نمیشه همیشه یه چیزی کم میاد که باید بریم سوپر مارکت یه بار ماست نیست یه بار رب هر موقع شوهرم میره با یه عالمه خرت و پرت میاد خونه نمیدونم پفک چیپس نوشابه دوغ کیک و ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه مثلا ما دوهفته ای یکبار یعنی دوبار در ماه میوه و تره بار کامل میخریم از سیب زمینی و پیاز گرفته تا میوه و بادمجون و خلاصه همه چی،برنج و گوشت و مرغ هم دوماه یه بار میخریم،ولی سوپرمارکت واقعا نمیشه نریم بچه کوچیک دارم بالاخره یه چیزی میخواد

همینکارو میکنم ولی نمیدونم چرا نمیشه 😭

برنامه ریزی کن 

اولش سردرگم میشی ولی کم کم دستت میاد 

تاپیک مدیریت و هزینه های کاربر رویای زندگی که انگلیسی نوشته میشه رو پیدا کن و بخون

تاپیک خوبیه البته الان تعطیله 

ولی یه تا تاپیک هست بخون ایشالله راهن رو پیدا می‌کنی 

اول ماه یه لیست مینویسم باشوهرم میریم خرید.اصلا روغن و رب و اینا کم نمیاریم فوقص ماستی دلستری شیری چیزی بگیریم شوهرمم قبلا اینحوری بود ولی جلوشو گرفتم دیگه فوقش کیک و ابمیوه ای واسه پسرمون بیاره

ماهی ی بار 

برنج و روغن و ماکارونی و همه چی 

بقیه ی وقتا مگه ماست بخریم بریم سوپری وگرنه اهل نوشابه نیستیم و همه چیو همون سرما میخریم . 

تنقلاتم زیاد نمیخوریم ک بابتش همش تو سوپری باشیم

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

[QUOTE=400933766]توهم سوپر مارکت میری ؟ [/QUOTEقبل از اینکه بری سوپری فقط چیزایی که لازم داری رو لیست کن  غیر ضروریم نکن پس انداز کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷