2777
2789
عنوان

پول پیش و اجاره خونتون چقدره ؟ ایا راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کسی از پسرش اجاره میگیره؟

بله مادرشوهر من میگیره غیر پولایی که هر روز میگیره از شوهرم و برادرشوهرم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

من آبان خونه ام رو تحویل دادم جایی که که گرفته بودم ۶۰ رهن ۴۵ اجاره گذاشت ۱۰۰ پیش ۵۵ اجاره

الان دیگه تهران نیستم بخاطر شغل همسرم اومدم شمال و داریم میگردیم هنوز قرارداد نبستم ولی یه جا دیدم ۳۰ پیش ۱/۵ اجاره ویلایی هست قیمتا اصلا با تهران قابل مقایسه نیست.

ما تا ۳۰ بهمن وقت داشتیم صابخونه اومده میگه زود تخلیه کنید چون دخترس خونه خریده و میخواد اینجارو رهن بده و به دخترش پول بده.ماهم کرجیم دنبال خونه😏

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
آفرین بهش!!! ولی بهتر منت سرتون نیست

به همممممه گفته دلم سوخت پسرم اول زندگی بره مستاجری قید جیب خودمو زدم و اوردم خونه خودم 😔😔😔حالا بیا به مردم ثابت کن اجاره میگیره پول پیش گرفته 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
😔😔😔منم دیگه خسته شدم ازمستجری صاحب خونه ماهم یه آدم نفهمه

😢😢😢چی بگم والا خیلی بی انصافن..اخه مگه یه کارمند ساده توی یه سال چقدر درامد داره؟ تازه ما ماهی هفتصد هم قسط میدیم..پارسال با ۵ تومن تمدید کردیم امسال به کمتر از ۱۵ تومن راضی نیست..میگه نمیخواید بلند شید..

ازتون اجاره میگیره؟؟؟؟جلل الخالق

😂😂😂از عجایب روزگاره لامصب