2777
2789
عنوان

پول پیش و اجاره خونتون چقدره ؟ ایا راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 118 پست
چ عروس پررویی....دست مادر گلتم درد نکنه خدا خیرش بده

فدات شم،،پدر مادرم از اول به چشم دختر خودشون میدیدنش نه عروس،ولی اون با ذهنیت مادر شوهر و فامیل شوهر پا گذاشت تو خونه ما،،همیشه هم متوقع بود و شاکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهرانم ستارخان،۲۰۰ملیون پول پیشمونه،،امسالم گرفتیم،،خونمونم ۸۰متر،،نو سازم نیست،طبقه دوم،آسانسورم ...

ما هم همایونشهریم، خونه ۱۲۰ متر، نوساز، تیر ۹۶ قرارداد بستیم ۱۳۰ تومن، ۲۰۰ هم اجاره (البته به اسم شارژساختمون میگیره) ، تیر ۹۷ کرد ۱۶۰ تومن. امسال هم گفته ۲۰۰ میگیره ازمون.

به خدا من و همسرم هر دو کارمند دولتیم. حقوق هر کدوممون، ۲ تومنه. برای کارمندها که زیاد فرق نداره.

پایه حقوق شاید

اما اضافه کار و ماموریتتون چی؟

حق مسکن و ...؟

دقیق نمی دونم ولی می دونم تفاوت داره و تفاوتش کم هم نیست

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
چند ساله ازدواج کردی بچه ام داری عزیزم

۲ ساله عروسی کردم بچه ندارم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
فرقی نداره اونام که دارن قسط خونه سر سام اوره

باز لااقل میدونی که اخرش مال خودته..و هرروز استرس اسباب کشی و دعوا با صاحبخونه و..نداری..تازه ماها که مستاجریم جرئت نمیکنیم یه میخ به دیوار بکوبیم..هیچ تغییری نمیتونیم تو خونه بدیم..کاش منم خونه مال خودم بود و قسطشو میدادم..😢😢😢

چقدر شرایطش بده.الان خونه خریدی یا ۳۵تومن؟!!!!

آره عزیزم ۵سال پیش تو باغستان خریدیم ۱۳۵ملیون.

۱۰۰تومن داشتیم ۳۵تومن هم اون وام لعنتی.

البته الان همین خونه بالای ۳۰۰ملیونه اگه میخواستم صبر کنم تا ۳۵تومن رو جمع کنم دیگه نمیتونستم این خونه رو بخرم

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
پایه حقوق شاید اما اضافه کار و ماموریتتون چی؟ حق مسکن و ...؟ دقیق نمی دونم ولی می دونم تفاوت داره ...

اگر اضافه کار بدن، نهایت ۲۵۰۰ بگیریم. مسکن و ... که اصلا هیچی. ماموریت هم شغل‌های من طوری نیست که داشته باشه. من واقعا تفاوتی ندیدم، هر چند همسر من سه تا شغل داره تا درآمد خوب و راضی‌کننده داشته باشه.

ما هم همایونشهریم، خونه ۱۲۰ متر، نوساز، تیر ۹۶ قرارداد بستیم ۱۳۰ تومن، ۲۰۰ هم اجاره (البته به اسم شا ...

خیلی خیلی مناسب گرفتین،،ما شهریور قرارداد بستیم و تو اون تایم اصلا مورد مثل خونه ی شما برای ما پیدا نشد،تازه ما باز راضی هستیم چون تو اون دوره همه خونه ها ۱۵۰،۱۶۰رهن بود با ۱۵۰۰به بالا اجاره،،که ما اصلا نمیخواستیم اجاره بدیم،،شایدم یکی از دلایل گرون تر بودن خونه ما نسبت به شما نزدیک تر بودن ما به مترو هستش،،ما مترو برامون خیلی مهم بود به خاطر رفت آمد همسرم