الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما هم همایونشهریم، خونه ۱۲۰ متر، نوساز، تیر ۹۶ قرارداد بستیم ۱۳۰ تومن، ۲۰۰ هم اجاره (البته به اسم شارژساختمون میگیره) ، تیر ۹۷ کرد ۱۶۰ تومن. امسال هم گفته ۲۰۰ میگیره ازمون.
باز لااقل میدونی که اخرش مال خودته..و هرروز استرس اسباب کشی و دعوا با صاحبخونه و..نداری..تازه ماها که مستاجریم جرئت نمیکنیم یه میخ به دیوار بکوبیم..هیچ تغییری نمیتونیم تو خونه بدیم..کاش منم خونه مال خودم بود و قسطشو میدادم..😢😢😢
پایه حقوق شاید اما اضافه کار و ماموریتتون چی؟ حق مسکن و ...؟ دقیق نمی دونم ولی می دونم تفاوت داره ...
اگر اضافه کار بدن، نهایت ۲۵۰۰ بگیریم. مسکن و ... که اصلا هیچی. ماموریت هم شغلهای من طوری نیست که داشته باشه. من واقعا تفاوتی ندیدم، هر چند همسر من سه تا شغل داره تا درآمد خوب و راضیکننده داشته باشه.
ما هم همایونشهریم، خونه ۱۲۰ متر، نوساز، تیر ۹۶ قرارداد بستیم ۱۳۰ تومن، ۲۰۰ هم اجاره (البته به اسم شا ...
خیلی خیلی مناسب گرفتین،،ما شهریور قرارداد بستیم و تو اون تایم اصلا مورد مثل خونه ی شما برای ما پیدا نشد،تازه ما باز راضی هستیم چون تو اون دوره همه خونه ها ۱۵۰،۱۶۰رهن بود با ۱۵۰۰به بالا اجاره،،که ما اصلا نمیخواستیم اجاره بدیم،،شایدم یکی از دلایل گرون تر بودن خونه ما نسبت به شما نزدیک تر بودن ما به مترو هستش،،ما مترو برامون خیلی مهم بود به خاطر رفت آمد همسرم