2777
2789

سلام من پوشک مولفیکس میبستم اما الان رو رون پاش جوشای ریز  زده د‌کترش گفته حساسیته و باید پوشکشو عوض کنم

کسی تجربه اینو داره؟

اونایی که به مولفیکس حساسیت داشتن چی گرفتن برا بچه که خوب شد.

خیلی ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سودوکرم بگیر بزن خوب میشه سریع برای پسرم مولفیکس میبستم تا چند روز پیش الانم مای بیبی گرفتم اونم خو ...

دکترش dermaid داد داره خوب میشه ولی پوشکه باعث میشه دولاره بپاشه ییرون تا پمادو قطع میکنم

همینجوری عوض کردین یا حساسیت داشت نی نیتون؟

دکترش dermaid داد داره خوب میشه ولی پوشکه باعث میشه دولاره بپاشه ییرون تا پمادو قطع میکنم همینجوری ...

نه حساسبت نداشت الان ۵ ماه و نیمشه از اول مولفیکس بستم اما سایز های مولفیکس اونی نیست که روی بستش،زده یعنی الان پسر من ۸ کیلو ا سایز ۴ براش،کوجیکه . بچه ها گفتن my baby بزرگتره سایزاش تصمیم گرفتم اونو بگیرم ی بسته گرفتم دیدم حساسیت نداد خداروشکر . واقعا سایزاش بزرگتر از مولفیکسه

نه حساسبت نداشت الان ۵ ماه و نیمشه از اول مولفیکس بستم اما سایز های مولفیکس اونی نیست که روی بستش،زد ...

اره منم سایزو شنیدم.بارلی هم بزرگتر از مولفیکسه اما مشکل من حساسیته 😶

حالا باید امتحان کنم .مرسی ازت

اره منم سایزو شنیدم.بارلی هم بزرگتر از مولفیکسه اما مشکل من حساسیته 😶 حالا باید امتحان کنم .مرسی ا ...

سلام من همه پوشکی رو امتحان کردم ولی اخر بارلی برا بچم بهتر بود از عمده فروشش هم میگیرم ارزونو با کیفیت بود