2777
2789
عنوان

دارم میرم سزارین.دعام کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 123 پست
اره خییییلی استرسش بده، حالا پنجشنبه میخوام برم سونو ببینم اوضاش چطوره

هیچ نیست.موقع زایمان خودشون دوبار سونو میکنن.چون جاش تنگه نمیتونه زیاد تکون بخوره

من وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون گریه کردم از درد ولی ۱۰دقیقه بعدش وصل کردن .که هی همون لحظه بلافاصله ...

اخی عزیزم چ خووب، نه منظورم اینه ک گن و محکم بستی ک شکمتو جمع کنه یا ازاد بستی ک فقط نگهش داره؟ اخه شنیدم میگن زودتر از 10 روز گن ببندی چسبندگی میگیری

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم چ خووب، نه منظورم اینه ک گن و محکم بستی ک شکمتو جمع کنه یا ازاد بستی ک فقط نگهش داره؟ اخه ...

نه محکم که نبستم.فقط واسه اینکه راحت را برم.اصلا شکمم و ببینی جمع جمعه انگار نه انگار بارداربودم

هیچ نیست.موقع زایمان خودشون دوبار سونو میکنن.چون جاش تنگه نمیتونه زیاد تکون بخوره

اره انشالله ک چیزی نیس

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
نه محکم که نبستم.فقط واسه اینکه راحت را برم.اصلا شکمم و ببینی جمع جمعه انگار نه انگار بارداربودم

وااای خوشبحالت، کاش واسه منم سریع جمع شه، حتما شما خیلی وزن اضافه نکرده بودی ک انقد زود جمع شدی من 20 کیلوووووو اضافه کردم وحشتناک😢

نه جمع میشه نگران نباش

ایشالا عزیزم، ممنونم از توضیحاتت، امیدوارم تو و نی نی همیشه خوب و خوش باشین🙏❤️😘

ایشالا عزیزم، ممنونم از توضیحاتت، امیدوارم تو و نی نی همیشه خوب و خوش باشین🙏❤️😘

فدات عزیز .وهمچنین.ان شالله شما هم زایمان خوب وراحتی داشته باشین.سوالی داشتی بپرس.اگه نبودم هم باز میام ج میدم

فدات عزیز .وهمچنین.ان شالله شما هم زایمان خوب وراحتی داشته باشین.سوالی داشتی بپرس.اگه نبودم هم باز م ...

فدای محبتت ممنونم ازت عزیزم بابت وقتی ک میزاری🙏❤️

قربونت گلم.ان شالله این دوره هم به خیرو خوشی میگذرونی

بسلامتي گلم خدا حفظش كنه براتون

مگه سي و هشت هفته بچه مشكل تنفسي داره؟؟؟؟

پمپ درد ب دردتون خورد؟؟؟بعدش هم درد داشتين؟؟؟

و اينكه اتاق عمل ترس داره؟؟؟

وعملتون چقد طول كشيد ؟؟؟

ببخشيد سوالام زياد بودن