2777
2789
عنوان

دارم میرم سزارین.دعام کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 123 پست
سلام عزیززم تبریک میگم بهت الهی همیشه سلامت باشه نی نیت، چرا تو دستگاه بود بچم؟ الان خوبه؟ زایمانت ر ...

پرسونلشون بینهایت عالی و مهربون بودن.هر سوالی داری بپرس عزیز

فدات شم گلم .خداروشکر بهتره.کمی مشکل تنفسی داشت.صبح ساعت ۹زایمان کردم .ساعت دو اوردن پیشم.

ای جان دلم الهی صد هزار مرتبه شکر الهی همیشه خووووب باشه فسقلی

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسونلشون بینهایت عالی و مهربون بودن.هر سوالی داری بپرس عزیز

اا خدارو شکر، رسیدگیشون خوب بود؟ تمیزی؟ رسیدگی اخر شب؟ و اینکه چقد هزینت شد عزیزم، ببخش خییلی سوال دارم

🙈

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
فدات شم گلم .ان شالله زودزایمان کنی راحت بشی .خیلی بده روزهای اخر 

وااای اره خییلی دارم عذاب میکشم خیلی درد دارم دعا کن ب خوشی بگذره

اا خدارو شکر، رسیدگیشون خوب بود؟ تمیزی؟ رسیدگی اخر شب؟ و اینکه چقد هزینت شد عزیزم، ببخش خییلی سوال د ...

اصلا رسیدگیشون شک نکن که عالیه.اخر شب حتی پرستار اومد دید من نشستم بالا سر بچه.از من گرفت گفت نمیزاره بخوابی؟برو استراحت کن.خودش برد.هزینه اش ۴۸۰۰حدودا با اتاق خصوصی و پمپ درد.که واقعا خوب بود .پمپ درد.من چون سزارین دومم بوداسترس درد داشتم ولی واقعا ازاولی راحت تر بود.

اصلا رسیدگیشون شک نکن که عالیه.اخر شب حتی پرستار اومد دید من نشستم بالا سر بچه.از من گرفت گفت نمیزار ...

خداروشکر ک همه چی خوب بوده برات، اره منم سزارین دوممه خیلی استرس دردشو دارم چون سری پیش خیلی عذاب کشیدم

ان شالله عزیز.زایمان کنی راحت میشی .سختیش همون تا اتاق عمل رفتن.

اره واقعا، این اخریا ب جز دردایی ک دارم استرس تکوناشم دارم نه ک کم شده شدتش همش استرس میگیرم، کاش این یه هفته هم زودتر بگذره

خداروشکر ک همه چی خوب بوده برات، اره منم سزارین دوممه خیلی استرس دردشو دارم چون سری پیش خیلی عذاب کش ...

پمپ درد میگیری؟ اونجا کسی نگرفت من فقط گرفتم.گن سزارین بردم .خیلی بهتر شدم موقع راه رفتن

پمپ درد میگیری؟ اونجا کسی نگرفت من فقط گرفتم.گن سزارین بردم .خیلی بهتر شدم موقع راه رفتن

اره اتفاقا خیلی دلم میخواد پمپ درد بگیرم فقط نمیدونستم واقعا جواب میده یا نه، گن سزارین چیه عزیزم واسه جمع کردن شکم؟؟ 

اره واقعا، این اخریا ب جز دردایی ک دارم استرس تکوناشم دارم نه ک کم شده شدتش همش استرس میگیرم، کاش ای ...

اتفاقا انقدر زود میگذره این یه هفته .مال من ۲روز اخر که اصلا تکون نمیخورد خیلی ترسیده بودم

اتفاقا انقدر زود میگذره این یه هفته .مال من ۲روز اخر که اصلا تکون نمیخورد خیلی ترسیده بودم

اره خییییلی استرسش بده، حالا پنجشنبه میخوام برم سونو ببینم اوضاش چطوره

اره اتفاقا خیلی دلم میخواد پمپ درد بگیرم فقط نمیدونستم واقعا جواب میده یا نه، گن سزارین چیه عزیزم وا ...

من وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون گریه کردم از درد ولی ۱۰دقیقه بعدش وصل کردن .که هی همون لحظه بلافاصله اثر کرد .هی به شوهرم گفتم خدا خیرت بده.🤣من سر بچه اولم داشتم .حالا گن معمولی هم باشه اشکال نداره.فقط یه کم شکم ببره بالا که موقع راه رفتن اذیت نشی.