2777
2789
عنوان

دارم میرم سزارین.دعام کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتي گلم خدا حفظش كنه براتون مگه سي و هشت هفته بچه مشكل تنفسي داره؟؟؟؟ پمپ درد ب دردتون خورد؟؟؟ ...

ممنون سلامت باشی عزیز.به حساب من ۳۸نبود .تاریخ سونو کامل اشتباه بود.نمیدونم چجوری حساب کردند.پمپ درد خیلیییی به دردام کمک کرد.من که راضی بودم.اتاق عمل بینهایت خوفناک بود .من که داشتم سکته میکردم .بعد از عمل خیلی درد داشتم تا اینکه پمپ زد.نمیگم کامل دردام خوب شد ولی خوب حدود ۷۰درصد کمک کرد بهم۹عملم کردن حدود ۲۰دقیقه عمل میشه ۱ساعتم تو ریکاوری هستی

ممنون سلامت باشی عزیز.به حساب من ۳۸نبود .تاریخ سونو کامل اشتباه بود.نمیدونم چجوری حساب کردند.پمپ درد ...

واي جدي يعني اينقد ترسناك اتاق عمل شبا از ترس كابوس ميبينم نميتونم بخوابم نميدونم چيكار كنم تخت عمل صافه يا شيب دار؟و اينكه دستاتون و بستن

ای شاالله سالم بدی سالم تر بیایی با یه نی نی خوشگل خدای واسم دعا کن موقعی اولین بار بچه ات دیدی چهار سال انتظار انتظار انتظار دارم خسته میشم     

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

چرا اینجورییی من فکر میکردممم سزارین خیلی خوبه 

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)