2777
2789
عنوان

بچه برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 89 پست
دکتر گفته ب خاطر وکیوم بوده؟؟ 

گفته مغزش سالمه ... ی بار دکتر تو تی وی میگف بچه هایی ک سرشون میکشن مشکلات در حرکت و گفتار،بیشتر پیش میاد براشون دیگه خدا داند 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه حاریم سه سالش نشده مثل بلبل حرف میزنه میاد خونه ما فیلم عروسیمونو میبینه میگه زن عمو برو لباس عر ...

چی بگم مرسی از نظرت گلم ... دعاکن شاید دعای تو گرفت 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
بگو مامانش مرتب باهاش تمرین کنه .حتما حرف میزنه . انشاالله طولی نمیکشه ک صحبت کنه . خدا پشت و پناه ...

مرسی عزیز دلم ممنون از نظرت 

اره گلم خیلی تاثییرداره. پیش طب سنتی های خیلی ماهر هم ببرید. الهی مشکل بچه داداشت هرچه زودتر حل بشه

مرسی عزیز دلم 

پسرمن ۳سال ونیمه هست.کلمه که همه رومیگه ولی جمله بخوادبگه چیزای درهمی میگه متوجه نمیشیم..پسردایی شما ...

اون خلی محدود بود به طوری که من فکر میکردم لاله. اما حرف زد. پسر منم دیر حرف زد. تو ۴ سالگی کامل حرف زد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نه تولید آوا داره ..... ارتباط چشمی هم داره قشنگ تی وی میبینه و با مامان باباش هم ارتباط چشمی داره . ...

ارتباط چشمی با غریبه مهمه با خانواده رو همه دارن

اسمش رو صدا کنن دقیق تو چشمشون نگاه میکنه یا فقط اون سمتی که صدا اومده؟؟؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
جدی؟؟بردنش دکتر ؟؟مشکلی نداشته؟؟

نه. فقط دیر حرف زد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مهد کودک میره؟ میتونه دوست بشه یا تنها میمونه و قاطی نمیشه؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ارتباط چشمی با غریبه مهمه با خانواده رو همه دارن اسمش رو صدا کنن دقیق تو چشمشون نگاه میکنه یا فقط ...

نه اصلا و اصلا مارو نگاه نمیکنه وقتی صداش میکنم نگامم نمیکنه میخوام بغلش کنم روشو ازم برمیگردونه .... نمیدونم شاید کمتر مارو میبینه اینجوریه وگرنه بچه های خاله اش باش بازی میکنن و مهد کودک میبرنش 

مهد کودک میره؟ میتونه دوست بشه یا تنها میمونه و قاطی نمیشه؟

مهد میره ولی قاطی شدنش رو نپرسیدم ... ولی با بچه های خواهرم بازی میکنه ولی خیلی اوقات میزنتشون تو مهد هم انگار چند بار به بچه ها زده