2777
2789
عنوان

بچه برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 89 پست
عاخه این اصلا حرف نمیزنه .... بله بچه خواهر شوهرم خیلی دیر حرف میزد ک همه میگفتن ببرینش دکتر ولی الا ...

تولید آوا داره یا کلا ساکته؟

ارتباط چشمی برقرار میکنه؟ 

تعادل داره یا زیاد میخوره زمین؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پسر دایی من تو ۵ سال حرف زد. هیچ کلمه ای نمیگه. در حد اب مثلا.

جدی؟؟بردنش دکتر ؟؟مشکلی نداشته؟؟

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که مشکلی نباشه و خوب بشه ،اوتیسم ربطی به حرف نزدن نداره بنظرم،بگو قرص و داروی الکی ندن،اول م ...

نمیدونم والا .... چی بگم ... نمیدونم چرا اینجوری،شد ... فعلا میبرنش گفتار درمانی فقط

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه حاریم سه سالش نشده مثل بلبل حرف میزنه میاد خونه ما فیلم عروسیمونو میبینه میگه زن عمو برو لباس عروست با گلتو بیار برام اهنگ بزار برقصم 

حالا پسر داییم هفت سالشه مدرسه میره اصلا بلد نیس حرف بزنه هر کس یه جوره دبگه ناراحت نباش

نه نمیگه اگرم بگه فقط پیش خودشون اصلا با ما حرف نمیزنه حتی پیشمونم نمیاد شاید بگه ولی حالت نامفهوم&n ...

بگو مامانش مرتب باهاش تمرین کنه .حتما حرف میزنه .

انشاالله طولی نمیکشه ک صحبت کنه .

خدا پشت و پناهش باشه گلم🌷

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
هیچییی نمیگه عزیزم؟

ن گلم من هیچی ازش نشنیدم ی چی میخواد گریه میکنه و با اشاره میگه 

پسر خواهرم متابولیکه دقیقا همینجوری ک گفتین با کاردرمانی مداوم و طولانی راه افتاد الانم نمتونه حرف ...

آهتن اخی عزیز دلم ان شاالله خوب شه .... ن مال ما فامیل نیستن ... شوهرم واس ی جزیانی آز ژنتیک داد خونش مشکلی نداش .... ولی مال خانومشون نمیدونم من بهشون گفتم واس بچه بعدی حتما برن آز ژنتیک بدن 

واقعا؟پسرمن ۳سال ونیمه هست..کلمات میگه..اسم اشیا غذاها وسایل همه چی..فقط جمله نمیگه..جمله هم میگه ی ...

بله عزیزم .وقتی هم اون کلماتو میگف هیچکس متوجه نمیشد جز خودم باید ترجمه میکردم😁😁

الان پسرم شش سالشه و پیش دبستانی قشنگ صحبت میکنه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
تولید آوا داره یا کلا ساکته؟ ارتباط چشمی برقرار میکنه؟  تعادل داره یا زیاد میخوره زمین؟

نه تولید آوا داره ..... ارتباط چشمی هم داره قشنگ تی وی میبینه و با مامان باباش هم ارتباط چشمی داره .... آره تعادل داره ن زیاد نمیخوره زمین 

دختره همسایمون تاهفت سالگی حرف نمیزد اینقدر گفتاردرمانی بردنش وتخم کبوتر بهش دادن تا شروع کرد به صحب ...

وااای خیلی خوشحالم کردی گلم خدا از دهنت بشنوه . من خونشون میکنم پر از تخم کبوتر 

دکتر گفته ب خاطر وکیوم بوده؟؟ 

نمیدونم چون میگم شاید ناراحت شن اصلا چیزی ازشون نمیپرسم اصلا .... تا الان هیچ وخ چیزی نپرسیدم ازش میگم شاید ناراحت شن