2777
2789
عنوان

بچه برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نبردمش ،اتفاقا تو فکرش هستم که ببرمش،،،خودم شعر میخونم مکث میکنم ،کلمه هاشو میگه ،کلمه های نصفه ن ...

خب پس گمون نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه میخوای خیالت راحت شه ی سر ببرش 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
اره باید ببرمش ،برادرزاده شما فقط کامه میگه ،مثلا چند تا میگه

ن کلا حرف نمیزنه فقط با اشاره و حالت داد ی چی میگه ک حرفش ب کرسی بنشونه 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

انشاالله برادر زاده شما هم هر چه زودتر به حرف بیاد ،،من برای پسرم ختم سوره حشر می خونم ،انشاالله،که حرف میزنن،،،،من چند وفته خواب و خوراک ازم گرفته،،گفتاردرمانی هم نمیشینه گریه میکنه

انشاالله برادر زاده شما هم هر چه زودتر به حرف بیاد ،،من برای پسرم ختم سوره حشر می خونم ،انشاالله،که ...

مرسی عزیز دلم .... ان شاالله خدا قبول کنه ... آخی چرا گریه آخه ؟؟؟عزیزم عب نداره خودش حرف میزنه 

انشاالله ،بازم ممنونم ،که باهام حرف زدی 

عزیزمی کاری نکردم من ... شما لطف کردی پیام دادی

اون خلی محدود بود به طوری که من فکر میکردم لاله. اما حرف زد. پسر منم دیر حرف زد. تو ۴ سالگی کامل حرف ...

عزیزم لطفا منو ازنگرانی دربیار.پسرمن ۳سال ونیمه..کلمه زیادمیگه..میتونه تا ۲۰بشماره..رنگهاروکامل بلده..اسم غدا واشیا روتاحد زیادی میدونه..ولی نمیتونه ی چیزی روتعریف کنه..میخواد ی جمله بلند بگه ی چیزای درهم میگه که متوجه نمیشیم..فقط کلمات توی جمله رومیفهمیم..پسرشماهم اینجوری بود..چیکارکردین درست صحبت کرد؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
انشاالله برادر زاده شما هم هر چه زودتر به حرف بیاد ،،من برای پسرم ختم سوره حشر می خونم ،انشاالله،که ...

الهیی چرا عزیزم؟چندسالشه؟پسرمنم ۳سال ونیمه ولی فقط جمله بلند نمیتونه بگه..کوتاه میگه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم لطفا منو ازنگرانی دربیار.پسرمن ۳سال ونیمه..کلمه زیادمیگه..میتونه تا ۲۰بشماره..رنگهاروکامل بلده ...

نگران نباش پسر منم دقیقا همینطوری بود. اصلا نگران نباش. توانایی تعریف کردن تو سنای بالاتره. در ضمن دیر حرف زدن نشونه کند ذهنی نیست. پسر من الان ۵ سالشه. بیشتر حروف الفبا رو بهش یاد دادم. من خواهرزاده ام دیر حرف زد اما برادرزاده ام خیلی زود. تو دو سالگی حرف میزد. الان ۱۲ سالشونه. اصلا از نظر هوش قابل قیاس نیستن. خواهرزاده ام خیلی باهوشتره. پسر منم بعد ۴ سال جمله میگفت.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نگران نباش پسر منم دقیقا همینطوری بود. اصلا نگران نباش. توانایی تعریف کردن تو سنای بالاتره. در ضمن د ...

ممنون ازپاسخگوییت عزیزم..ایشالاه سلامت باشی همیشه

ممنون ازپاسخگوییت عزیزم..ایشالاه سلامت باشی همیشه

خواهش میکنم.😘

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض