2777
2789

الان همه ميان ميگن نه طبيعي نيست اوني هم كه تاپيك فهش و كتك از شوهر ميزنه همشون منم 😕 

كتك طبيعي نيست عزيزم ولي من خيلي از اطرافيانم ديدم كه بخاطر ضعف اعصاب دست رو همسرشون بلند كردن البته نه به اون شدت كه بشه بهش گفت كتك ، ولي فهش طبيعيه البته فهش هاي ركيك نه 

حتي اگر تمام دنيا هم به من پيله كنند ... باز پروانه خواهم شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم همه مردا اینطورین                   خا ...

احساس اشتباهیه. حقیقتش من تا به حال اطرافم ندیدم و نشنیدم مردی دست رو زنش بلند کنه. فحش و بد و بیراه هم خیلی به تربیت خانواده مربوطه. خانواده همسرم رو این موضوع خیلی حساس هستن کلمات رکیک تا به حال ازشون نشنیدم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
احساس میکنم همه مردا اینطورین                   خا ...

گوه خوردن مردایه خودشون عوضین ب همه نسبتش میدن

گول نخور محکم واستا مجبورش کن مث آدم رفتار کنه نذار برا توام طبیعی بشه اگه زنایه اونا دوس دارن بیچاره باشه دلیل نمیشه توام توسری خور بشی 

همه تون از شوهراتون فحش رکیک شنیدید ؟

هیچ وقت نشندیدم.هیچ وقتم کتک نخوردم

چون میدونه فحش داد فحش میخوره . کتک زد کتک میخوره. مردا نباید زن رو ضعیفه ببینن. تا بفهمن طرفشون ضعیفه رفتاری نشون میدن که لایق خودشونه

نه عزیزم این چه تصوریه داری 😓

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

وای نه اصلا البته هنوز عقدیم

اما خب کلا خیلی باادبه حرف خییییییلی رکیکش بمن گوزو 😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
هیچ وقت نشندیدم.هیچ وقتم کتک نخوردم  چون میدونه فحش داد فحش میخوره . کتک زد کتک میخوره. مردا ن ...

واي عزيزم دقيقا مثل مني 😍

حتي اگر تمام دنيا هم به من پيله كنند ... باز پروانه خواهم شد

من ی خانوادهایی رو میشناسم شوهره خانوم بد میاره خونه جلو رو زنش بعد خانواده شوهر میگن طبیعیه همه مردا همینجورن طبیعی داریم تا طبیعی عزیزم 😁البته از نظر من ی مرد سنگین ک فهش رو ضعف خودش میدونه و کتک زدن زنی ک از خودش ضعیفتره ننگ براش حساب میشه طبیعیه 😊

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام