2777
2789
ببخش ک باعث ناراحتیت شدم

دختر به خودت بیا تو 12تا قرص خوردی که خودکشی کنی دیگه ببین به کجا کشونده تو رو باز داری با این حرفا که طبیعی هستش و همه مردا میزنن و راهی باز میکنی برگردی؟؟؟چی از جون ادم مهم تره.مگه چند سالته.نمیگم طلاق بگیر ولی اینقدر بمون خونه بابات که الوماست کنه اخر سرهم ازش تعهد بگیر و بگو اینبار ازش شکایت میکنی.

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرشوهرم میگفت ای بابا یه سیلی دیگه چیه شوهر من با کمربندم پیش اومده منوبزنه یعنی خییلی طبیعی !

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
عصبی بشه  فحش میده    به الله  اصلا تو عمرم بهش فحاشی نمیکنم

ببین عزیزم اول از همه طبیعیه که همه ی مردا عصبی میشن شاید خیلی شدید تر از ما زنا . قدرت کنترلشون هم از ما زنا خیلی کمتره ...

نوع برخورد با اکثر مردا حین دعوا باهم متفاوته. اینکه بدونی با طرفت چجور برخورد کنی خیلی خیلی مهمه

ببین عزیزم ما نمیخواییم انگشت اتهام سمت خودمون بگیریم.ولی این رو باید مطمئن باشیم که رفتار یزن چقدر میتونه توی نوع برخورد یه مرد حین دعوا موثر باشه

توی بحث مابین زن و شوهر ممکنه یه حرکت یه حرف و یا حتی سکوت  زن علاوه بر اینکه آتیش معرکه باشه ممکنه آب روی آتیش هم باشه...

توی برخورد با مردا هزار راه نرفته وجود داره.ببین عزیزم اول از همه زندگیتو بخواه. اول از همه بودن کنار همسر و دخترت رو ارزو داشته باش اول از همه بدون اونچه الان برات رقم خورده میتونه بهتر از اینی که هست باشه

تا دیدت به زندگیت اینه مطمئن باش بهت اجازه نمیده درست فکر کنی درست برخورد کنی و درست ادامه بدی.

بشین اول از همه به خاطر چیزایی که الان داری خدارو شکر کن. مطمئن باش اون شوهری که الان ازش حرف رکیک شنیدی یجایی هم واسه محبت کردن بتو گذاشته. بخاطر ساعتای خوبی که تو زندگیت داری صبور باش با ارامش اون هزار راه نرفته رو توی برخورد با شوهرت پیدا کن

زندگی زناشویی 5-6 سال اولش سخته . کاملا طبیعیه دونفر از دو دنیای متفاوت از دو جنس و فرهنگ و تربیت و خانواده ی متفاوت میخوان حداقل 50 سال رو کنار هم باشن .چیزی نیست 5 سال رو صرف شناخت و پیدا کردن راهی واسه کنار هم بودن تلف کنن....