بردمش دکنر از انگل و یبوستش نیست. کتکش میزنم خودم ناراحت میشم حواسشو پرت میکنم باز اونکارو میکنم خودشو رو بالش میماله. کسی تجربه ای نداره چطور از سرش بندازم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جمتاسفانه دخترم حرف نمیزنه و درک نمیکنه حرفامو نمیتونم با حرف زدن قانعش کنم
تا دیدی این کارومیکنه صداش بزن بگو بیا باهم فلان بازی رو کنیم یا بگو بیا بهت خوراکی بدم . منم دخترم با این که بزرگه درباره ش زیاد حرف نمیزنم که حساس شه بدتر. ولی حتما از مشاور کمک بگیر بهتر راهنمایی ت کنه عزیزم
وقتی بی تفاوتم میبینی تا واکنشی نشون ندادم پنج دقیقه همون کارو میکنه چطور بی تفاوت بمونم
اولا که خود ارضایی نیست. بعدش به محض اینکه این کار رو انجام داد حواسشو پرت کن و مثلا برید بازی یا بگو باه اشپزی کنیمو.... میتونی هم بترسونیش و بهش بگی معدت از داخل خونریزی میکنه و..... اما به هیچ عنوان کتک نزن و عصبانی نشو