2777
2789
عنوان

با خودارضایی دختر دوساله ام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 102 پست
بهتره با روانشناس کودکان صحبت کنی ،چون واکنش نادرست تو باعث شده دخترت تو این زمینه پیشرفت کنه و متاس ...

میام‌میخندونمش. براش اسبتب بتزی میارم وقتی جواب نمیده تنبیهش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمتاسفانه دخترم حرف نمیزنه و درک نمیکنه حرفامو نمیتونم با حرف زدن قانعش کنم

تا دیدی این کارومیکنه صداش بزن بگو بیا باهم فلان بازی رو کنیم یا بگو بیا بهت خوراکی بدم . منم دخترم با این که بزرگه درباره ش زیاد حرف نمیزنم که حساس شه بدتر. ولی حتما از مشاور کمک بگیر بهتر راهنمایی ت کنه عزیزم 

شهدا شرمنده ایم 😢

از این چشم نگاه کن ک ی بیماریه اونجوری دلت دیگه نمیاد تنبیه اش کنی.دیگه اصلا تنبیه نکن دوستم.من ی دختر ۷ سالو نیم دارم واقعا درکت میکنم میدونم چ حالی داری .امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه😍😍😍

تهدیدو دعواش نکن سعی کن وقتاشو پرکنی باهاش بازی کنی نزاری اصن ب همچین چیزی حتی فک کنه

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

خانمی ظهر در این مورد تاپیک زد اسم تاپیک خودارضایی دخترم بود انگار نام کاربریش قند و شکر حتما از تجربیاتش استفاده کنید

محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.
وقتی بی تفاوتم میبینی تا واکنشی نشون ندادم پنج دقیقه همون کارو میکنه چطور بی تفاوت بمونم

اولا که خود ارضایی نیست. بعدش به محض اینکه این کار رو انجام داد حواسشو پرت کن و مثلا برید بازی یا بگو باه اشپزی کنیمو.... میتونی هم بترسونیش و بهش بگی معدت از داخل خونریزی میکنه و..... اما به هیچ عنوان کتک نزن و عصبانی نشو

چی میگی چطور دلت میاد این اسمو بزاری روی بچت بچه عفونت داره بخاطر خارش ناخوداگاه اونجوری میکنه توییکه این واژه روبرای دختر خودت انتخاب کردی مطمعنن خودت خانم پاک دامنی نبودی و نیستی 

یاد دوران بچگی خودم افتادم فقط میدونم مدرسه نمیرفتم منم تا میدم مامان میرف بیرون انجام میدادم 😟

نمیدونم استارتر مامان من هبچ وخت ندبد یا اگه هم دید ب روم نیورد 

بعد از ی مدتی از سرم افتاد فکر کنم فقط برای کنجکاویه 

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس