2777
2789
عنوان

با خودارضایی دختر دوساله ام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم فقط چیزی که میدونم اینه بچه هایی که از پوشک گرفته میشن ممکنه به الت یا واژنشون دست بزن ...

آخی توروخدا برا بچه ناز دوساله این واژه رو نگید.پاکه بازی میکنه نمیدونه زشته😍

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خب چیکار کنم

خودت و بزن ب ندیدن تو اون زمان ی کاری ک دوست داره رو انجام بده توجهش بهت جلب بشه یا خوراکی ک دوست داره رو بیار بگو بیا بخور.نزار بیکار بمونه .ی اسباب بازی دم دستش بزار .یا تو اون زمان مثلا برو بقلش کن قاقلکش بده ک حواسش پرت بشه.

خودارضایی توی همه ی دخترا مشاهده میشه .تو سنای پایین . ولی فقط و فقط حواسشو پرت کن. حتی سرش فریاد هم ...

والا تو ما مشاهده نشده

بعدم بچه 2 ساله غیر ممکنه حس جنسی داشته باشه 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏
 عزیزم این خود ارضایی نیست این فقط یه شناخت بدنه وبس با دعوا وکتک از خودتون واز بدنش زدش نکنید ...

وقتی بی تفاوتم میبینی تا واکنشی نشون ندادم پنج دقیقه همون کارو میکنه چطور بی تفاوت بمونم

منم پسرمو دوسال و ۳ماهگی از پوشک گرفتم دائم دستش به....بود کلافم کرد تا ترک کرد.

دکترم بردم معاینه کرد گفت چیزی نیست بعد دوسه ماه از سرش افتاد.

الانم که ۳سالشه اگه لخت باشه باش ور میره

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

من دخترم چهار سالشه این کارو میکنه  تا اونجایی که من اطلاع دارم بین سه تا پنج سال طبیعیه  و فقط باید حواسشونو پرت کرد. اگه میتونی از یه مشاور بپرس چون دخترت دو سالشه و کوچکه. ببین طبیعیه 

شهدا شرمنده ایم 😢