2777
2789
عنوان

با خودارضایی دختر دوساله ام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 102 پست

کنجکاوی هستش شما چون حساس شدی اونم بیشتر به این کار مشتاق شده،فقط و فقط باید حواسشو پرت کنی.

اصلا دعواش نکن که عواقب خیلی بدتری داره

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً متاسفم یه مادر چنین انگی رو به بچه 2 ساله می چسبونه اینجا گفتی جای دیگه نگو خواهر من طفلی بچه  عفونت ادراری داره یه آزمایش ادرار بگیر نمیدونم جامعه چرا اینجوری شده کو چتری مساله رو جنسیش می کنن 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

منم خیلی نگرانم اگر دختر دار شم چیکار کنم مشکلات اینجوری نداشته باشه...میگن موقه شستنشون هم زیاد دستمالیشون کنی ممکنه خوششون بیاد تکرار کنن خودشون

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
نه اصلا من خیلی حساسم . شوهرم بیشتر وسواس داره

دعواش نکنین اصلا میبینی مشغوله حواسشو پرت کن از سرش میفته با خنده عروسکشو بده دستش باهاش بازی کن انقد خسته شه شب زود بخابه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
واقعاً متاسفم یه مادر چنین انگی رو به بچه 2 ساله می چسبونه اینجا گفتی جای دیگه نگو خواهر من طفلی بچه ...

عزیزم بردمش دکتر. چندتا مقاله هم هست تو نت تو این زمینه ولی راهکار مناسبی ارائه ندادن

اصلا جواب نمیده متاسفانه

چون واکنش شدید نشون دادی عزیزم .و اونم متوجه خساسیت تو شده ،بچه ها باهوشن وقتی میبینن مادرو پدر ب ی کارشون واکنش نشون میدن (حالا اون کار چ بد باسه چ خوب)اون کارو بخاطر جلب توجه مادرو پدر انجام میدن.

بهتره ی مدت اصلا اصلا توجه نکنی .ن نگاه کن اون زمان بهش نه عصبانی شو هیچی یعنی نه تو رفتارت نه گفتارت نشون نده ک از دستش ناراحتی .خودت و بزن ب ندیدن میدونم خیلی سخته ولی بخاطر درست شدنش باید این سختی رو تحمل کنی .

بعد چ زمانهایی این کارو میکنه؟

سعی کن اون زمان و ازش بگیری .مثلا زمان تلویزیون نگاه کردن این کارو میکنه تلویزیونو کنسل کن.خودت باهاش بازی کن تا سرگرم بشه وقت نداشته باشه واسه این کار

یعنی چند سال باید رفتارشو تحمل کنم وااای

اصلا برخورد تند نکن یا دعوا نکن چون خیلی کوچکه. من دخترم یه سری به خاطر همین کارش دچار سوزش بدی شده بود و میترسید جیش کنه بهش گفتم نکن ببین میسوزه اذیت میشی یه مدت خوب بود از سرش افتاد اما دوباره یادش رفت. واقعا دست خودشون نیست فقط سعی کن حواسش و پرت کنی تا کم کم بگذرونه

شهدا شرمنده ایم 😢
عزیزم بردمش دکتر. چندتا مقاله هم هست تو نت تو این زمینه ولی راهکار مناسبی ارائه ندادن

عزیزم اگه تهرانی کارگاههای تربیت جنسی دکتر فرهنگ رو برین یا کتابای تربیت جنسی رو بخونین کمکتون میکنه اما راهکار همونه فقط بی توجهی اونم از نوعی که اصلا در صورتتون هم هیچی مشخص نباشه 

ممکنم هست باشه چرا مقاومت می کنید این بچه ها چی می‌خورن؟؟ چی میبینن؟؟ خب خروجی هم همونه دیگه

عزیزم حس جنسی مثل آدم بزرگا نیست که، به خاطر کنجکاوی دست میزنن بعد یه حس خوب بهشون میده شاید شبیه قلقلک خوششون میاد ادامه میدن