2777
2789
عنوان

با خودارضایی دختر دوساله ام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4626 بازدید | 102 پست
اصلا برخورد تند نکن یا دعوا نکن چون خیلی کوچکه. من دخترم یه سری به خاطر همین کارش دچار سوزش بدی شده ...

جمتاسفانه دخترم حرف نمیزنه و درک نمیکنه حرفامو نمیتونم با حرف زدن قانعش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واکنش شدید نشون دادی عزیزم .و اونم متوجه خساسیت تو شده ،بچه ها باهوشن وقتی میبینن مادرو پدر ب ی ...

متاسفانه هر وقت میبینه نیستم اونکارو میکنه از فرصت استفاده میکنه اما از باباش نمبترسه. شر و روز نمیشناسه کترش

به خاطر کتک هات هست که ترک نمیکنه سرزنشش نکن خودارضایی محیطی بهش میگن نه جنسی حواسشو پرت کن خیلی بیش ...

براش کم نمیزارم جلوی مادرشوهرم اینکارو کرد بهم گفت با پسرخاله اش تنها نزارش. یعنی از این حرفش اتیش گرفتم به دخترم انگ میزنه

متاسفانه هر وقت میبینه نیستم اونکارو میکنه از فرصت استفاده میکنه اما از باباش نمبترسه. شر و روز نمیش ...

بازیهایی بگو انجام بده که نتونه اونکارا بکنه بگو بدوه چیزی بیاره برات کارهای کوچیک این مدلی که مشغول شه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
براش کم نمیزارم جلوی مادرشوهرم اینکارو کرد بهم گفت با پسرخاله اش تنها نزارش. یعنی از این حرفش اتیش گ ...

فقط به بچه توجه کن حرف دیگران به درک روزی یه حرف میزنن فردا یادشون میره چی گفتن

متاسفانه هر وقت میبینه نیستم اونکارو میکنه از فرصت استفاده میکنه اما از باباش نمبترسه. شر و روز نمیش ...

بهتره با روانشناس کودکان صحبت کنی ،چون واکنش نادرست تو باعث شده دخترت تو این زمینه پیشرفت کنه و متاسفانه کارت سخت شده ولی درست میشه.

وقتی میبینی این کارو میکنه چیکار میکنی؟

براش کم نمیزارم جلوی مادرشوهرم اینکارو کرد بهم گفت با پسرخاله اش تنها نزارش. یعنی از این حرفش اتیش گ ...

کلا دختر را با پسر تنها نذار بگو جلوی خودتون بازی کنن حالا پسر هرکی میخواد باشه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
منم خیلی نگرانم اگر دختر دار شم چیکار کنم مشکلات اینجوری نداشته باشه...میگن موقه شستنشون هم زیاد دست ...

دخترم 7 سالشه خدارو شکر اصلا این چیزارو نداشتم از بچگی باباش حموم میبره بهش گفتم محرمترین کس زندگیت پدرته   کنار پدرت هیچ وقت نباید احساس نا امنی کنی پدرش ارشد روانشناسیه   یه مرد با ایمان معتقد  و خانواده داره لطفاً نگید خوب نیست با پدرش حموم بره چون اونایی که به بچشون رحم نمی کنن همگی معتاد بی خانواده  و خائن هستند یه مرد شریف مث شاهزاده ها با دخترش رفتار می کنه  تازه خودم هم یه دونه دخترم تا 8 سالگی بابام حموم می کرد مجردی دوست پسر نداشتم  حتی اسیر عشق و عاشقی الکی نشدم دوست دارم دخترم هم مثل خودم باشه

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜