الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
یعنی بعد کسی که التماس کرده هم بعد این که بیخیال بشه،طرف مقابل برمیگرده؟
ن التماس نباید کرد عزیزم
وقتی طرف ببینه برات مهم نیست بودو نبودش وقتی ببینه حال ادم خوبه داره روز ب روز بهتر میشه میگه چ اشتباهی کردم چرااز دست دادمش اونوقته ک برمیگرده
ولی وقتی ادم بیفته دنبالش مبگه اه چقد حقره کمه اویزونه من لیاقت بهتر از اینو دارم
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
حتی اگه آدم فقط یه روز التماس و تلاش کنه ولی بعد کلا بکشه کنار چی؟بازم ممکنه ورق برگرده؟
نمیدونم اما بهش فکر نکن اصلا فکر نکن ب خودت برس ب حال خوبت بزار حسرت بکشه