2777
2789

تا حالا شده کسی جلوش خودتونو کوچیک کردین برای این که نره و التماسش کنین بمونه،

بعد یه مدت برگرده و پشیمون باشه؟

چرا برگشت؟

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن وقتی خودتو کوچیک کنی دیگه برنمیگرده وقتی برمیگرده و پشیمونه ‌ک ببینه بودو نبودش برات فرقی نداره 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اصلا چرا باید همچین کاری کرد

ممکنه یکی همه وقت و عمرشو برای یه رابطه گذاشته باشه و از خیلی چیزا گذشته باشه و عشق کورش کرده باشه

میدونم منطقی نیست ولی توی چنین شرایطی آذم میخواد با چنگ و دندون چیزی که براش این همه از خودش مایه گذاشته رو حفظ کنه اون لحظه

ن وقتی خودتو کوچیک کنی دیگه برنمیگرده وقتی برمیگرده و پشیمونه ‌ک ببینه بودو نبودش برات فرقی نداره

یعنی بعد کسی که التماس کرده هم بعد این که بیخیال بشه،طرف مقابل برمیگرده؟

یعنی بعد کسی که التماس کرده هم بعد این که بیخیال بشه،طرف مقابل برمیگرده؟

ن التماس نباید کرد عزیزم

وقتی طرف ببینه برات مهم نیست بودو نبودش وقتی ببینه حال ادم خوبه داره روز ب روز بهتر میشه میگه چ اشتباهی کردم چرااز دست دادمش اونوقته ک برمیگرده

ولی وقتی ادم بیفته دنبالش مبگه اه چقد حقره کمه اویزونه من لیاقت بهتر از اینو دارم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ن التماس نباید کرد عزیزموقتی طرف ببینه برات مهم نیست بودو نبودش وقتی ببینه حال ادم خوبه داره روز ب ر ...

حتی اگه آدم فقط یه روز التماس و تلاش کنه ولی بعد کلا بکشه کنار چی؟

بازم ممکنه ورق برگرده؟

حتی اگه آدم فقط یه روز التماس و تلاش کنه ولی بعد کلا بکشه کنار چی؟بازم ممکنه ورق برگرده؟

نمیدونم اما بهش فکر نکن اصلا فکر نکن ب خودت برس ب حال خوبت بزار حسرت بکشه