2777
2789
عنوان

آشنایی با کسی که نامزد داشته و من نمیدونستم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 122 پست
یعنی شما الان باهوو زندگی میکنی

اولا اره بعدش فوت کرد اون خانم

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر دارم به این فکر میکنم چقد خوب تونسته تو این ۲ سال بدون عذاب وجدان به شما محبت کنه در صورتی که حتی اگه به اجبارهم بوده بلاخره یه دختر بیچاره زنش بوده.چقد زرنگ بوده که تو این ۲ سال کوچکترین سوتی نداده که شما شک کنی.حتی اگه بخای ادامه بدی باید بگم چه راه سختی واسه شناخت واقعی این مرد داری

خیانت ؟ نمیدونم چرا با این که عصبی و داغونم ولی با چیزایی که گفت قلبا حس میکنم در حق اونم ظلم شده و ...

عزيزم خيانت كرده ب زنش ديگه 😐ميتونست اون زندگي روتموم كنه بعد ي رابطه جديد رو شروع كنه 

اينجوري نگاه كن ب قضيه ك مثلا پس فردا تو زندگي مشترك از شما ديگه خوشش نياد اجازه داره بره باكس ديگه اي ؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

گلم حرفای ایشون بنظر فقط توجیهه میاد،پسرها آزادی عمل بیشتری دارن و تا خودشون نخواهند با کسی عقد نمیکنن،دوم،به شما دوسال تمام دروغ گفته چطور میتونید برای یک عمر زندگی بهش اعتماد کنید؟حتی اگر زن ایشون زوری هم بوده پس ایشون اخلاقیات که ازش دم میزنید و نداشته که رفته دوس دختر گرفته،اینجا ایرانه و به راحتی میتونسته بعنوان یک آقا از اون خانوم جدا شه،الان شما درگیر احساسات شدی ،و وابستگی بهتره ایشونو بزاری کنار کلا اونم فقط به خاطر خودت

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

دخترداییش قطعا ازون پسر محبت دیده ک حالا میترسه از دستش بده بنظر من گولشو نخور،پسری ک اینهمه مدت طوری رفتارکرده ک ذره ای شک نکنی عقد کرده ببین دیگه از پس چ کارایی میتونه بربیاد..

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

ب نظر من روش فک کن خیلی منطقی تصمیم بگیر اینیک میگن ی پسر تا نخواد خانوادش نمیتونن مجبور ب ازدواج

نمیشه اینم دروغه میشه شوهرم منم همینجوری بود ب اجبار خانوادش اومده بود خاستگاری من 

ادامه بده مبارک باشه فقط اگه خواستی این راهو بری باید گذشته رو فراموش کنی 

موفق و خوشبخت باشی گلم 😍😍❤ 

تیکر تولدمه 😍❤

تو این دوره نمیشه به زور کسیو پای سفره عقد نشوند دختترو گرفته بعد وارد یه جامعه بزرگتر مملو از دخترای متفاوت شده زیر سرش بلند شده الان اگه شما بهش بگی کلا چه زنتو طلاق بدی چه ندی من نیستم میره دوباره پیش زنش عزیزم به فکر اهی که اون زن با دل شکسته میکشه باش اهی که از دل شکسته در بیاد نابودت میکنه

عزیزم بنظرم الان باهاش کات کن و بگو ب نامزدشم بگه ک شما ولش کردی...هروقت واقعا طلاق گرفتن و همچی تموم شد اونوقت بگو ک راجبش فکر میکنی ..الان اصلا خودتو درگیر این ماجرا نکن و خودتو بکش کنار 

تنها چیزی که میدانم این است:تن من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده ام!!🤟
ي وقت ديدي شمارو ك ديكه نداشت زنشم طلاق نداد🤔

واقعیتش این طور فکر نمیکنم . با چیزایی که گفتن و شنیدم خیلی راحت میشد فهمید که هیچ ارتباط عاطفی بین اون ها نبوده و نیست . در ضمن این آقا از اول دانشگاه ما نبود بعد چند ترم اومد دانشگاه ما ، درحالیکه دانشگاه اولش شهر  خودشون بود و طبق گفته خودش برای دوری از اون شرایط و وضعیت انتقالی گرفته ...

بنظرم فعلا قطع رابطه کن و بذار تصمیم بگیره بعدا اگر جدا شد و تو هنوز مجرد بودی بیاد جلو و اون زمان ب ...

من با حرف این خانوم کاملا موافقم استارتر.

به نظرم این بهترین پیشنهاده

واسه خوشحالیش هر کاری میکنم."هـــر کــاری"  
خیانت ؟ نمیدونم چرا با این که عصبی و داغونم ولی با چیزایی که گفت قلبا حس میکنم در حق اونم ظلم شده و ...

چون درگیر احساسی گلم و دلت میخواد اینو باور کنی تا واقعیت رو ببینی،همیشه اینو بدون پذیرفتن حقیقت تلخ بهتر از یک دروغ شیرینه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند