2777
2789

من که نشستم دارم به شوهرم و دوس دخترش فک میکنم. میگم شوهر من قیافه و تیپ و پول که نداره. اخلاق درست حسابیم که نداره. یه شومبول داره که به درد من دیگه نمیخوره.کاش ببخشمش به همون دختره خودمو راحت کنم دیگه

ب نظرتون بی بند و باری میشه یا نه😂😂😂😂😂

بی بند و باری پایه های زندگی رو سست میکنه.هرچیزی که تو دین اومده به صلاح ما بوده.من نه زیاد مذهبی نه بی بندو بارم. معمولی میپوشم و میگردم و راحتم.چون دوست ندارم به چشم بیام.اخه ناپاک زیاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک شما بودم توهینی نشد فقط مخالف زیاد داشت ک خیلیاشونم بی طرف بودن😑نزن این حرفو عزیزم 

خب اونامخالف داشتن وبدوبیراه گفتن بادبیادبه من اخطاربده مگه من مسوول چرت گفتن وبی درکی اونام

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤
😂میاد دنبالم 

خودت بهش پا دادي، چرا دنبال من نمياد؟ تازه ميرم دم درشون به زور ميخوام بيارمش بيرون ميچسبه به ننه اش گريه ميكنه ميگه من با خاله بيرون نميرم،خاله لولو داره

من که نشستم دارم به شوهرم و دوس دخترش فک میکنم. میگم شوهر من قیافه و تیپ و پول که نداره. اخلاق درست ...

چون گفتی شومبول هفت نسل بعد خودتم بی بندو بارن تمام 😂😂😂😂

من که نشستم دارم به شوهرم و دوس دخترش فک میکنم. میگم شوهر من قیافه و تیپ و پول که نداره. اخلاق درست ...

شما خیلی بخشنده ای تنها چیزی که داریو داری به غریبه میبخشی

امیدوارم شوخی کرده باشی منم به شوخی گفتم دلخورنشی ازم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

نه به اين ميگن تفكر منطقي،با اين چيزايي كه تعريف كردي بعيد ميدونم دوس دختره زياد نكهش داره، فقط يه جوري بده بهش كه ضمانت بده پسش نياره

بی بند و باری پایه های زندگی رو سست میکنه.هرچیزی که تو دین اومده به صلاح ما بوده.من نه زیاد مذهبی نه ...

اینجا همه جور ادمی هست و  99 درصد تاپیکای پر بازدید بی بندو باری توش نبوده اگ هم بوده ب پر بازدیدی نرسیده ترکیده 😐بحث اینجاست چ جوری اجازع میدن ب همه توهین کنن

یه خاطره یادم افتاد دوران دانشجویی از طرف دانشگاه رفتیم شلمچه.دو گروه بودیم یه سریا چادری و مذهبی یه سریا هم مانتویی و شیطون،تو کل سفر کاری به هم نداشتیم ما با خودمون پانتومیم بازی میکردیم اونا هم مباحثه مذهبی میکردن،وقت اذان شد تو اتوبوس تو راه بودیم،اونا به سرگروه گفتن که واااای اذان گفته نمازمون دیر میشه حالا وسط راه بودیم هیچ جا نمیشد نگهدارن،میگفتن بغل جاده بزنید کنار!من برگشتم گفتم به سرگروه حالا بریم جلوتر یه جا درست حسابی وایسیم چه کاریه نماز حالا نیم ساعت دیر بشه طوری نمیشه،یهو یکی از اکیپ مذهبیا برگشت گفت آره برای امثال شماها که مهم نیست ولی ماها برامون مهمه،یهو سکوت اتوبوسو فراگرفت،منم فقط سرمو تکون دادم و برگشتم.اما جو انقدر بر علیهش شد که خودش شرمنده شد و روز آخر سفر اومد ازم حلالیت گرفت.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خب اونامخالف داشتن وبدوبیراه گفتن بادبیادبه من اخطاربده مگه من مسوول چرت گفتن وبی درکی اونام

فقط اونجايي كه گفتي خدا به بعضيا درك و بصيرت نداده!!!! يعني يه ربع داشتم ميخنديدم كه بعضيا مثل شما چقدر از خود متشكرن

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
بی بند و باری پایه های زندگی رو سست میکنه.هرچیزی که تو دین اومده به صلاح ما بوده.من نه زیاد مذهبی نه ...

حرفتون درست. ولى تو دين خيلى چيزاى ديگه هم هست چرا اونا رو پررنگ نميكنيم؟ مثلاً تا يكى غيبت ميكنه يا دروغ ميگه چرا امر به معروف و نهى از منكر نميكنيم؟ ولى تا حرف حجاب ميشه ١٠٠٠ وكيل وصى پيدا ميشه

نه به اين ميگن تفكر منطقي،با اين چيزايي كه تعريف كردي بعيد ميدونم دوس دختره زياد نكهش داره، فقط يه ج ...

بدبختی همینجاست که میره با صدنفر باز برمیگرده بیخ ریش خودم . عرضه ندارن نگهشم دارن

شاید پس بدم به ننش

بدبختی همینجاست که میره با صدنفر باز برمیگرده بیخ ریش خودم . عرضه ندارن نگهشم دارن

ءنه بگو جنس قروخته شده پس گرفته نميشه! نخواستينش ساعت ٩ بزاريد دم در اشغالي ببره! فقط در كيسه رو خوب ببنديد كه گربه ها نخورن! مسمومه اين!

فقط اونجايي كه گفتي خدا به بعضيا درك و بصيرت نداده!!!! يعني يه ربع داشتم ميخنديدم كه بعضيا مثل شما چ ...

ازخود مچکرنیستم خواهر حقیقته وقتی کسی رونمیتونیم درک کنیم حق نداریم درموردش قصاوت کنیم وهرچی دوست داریم بگیم مسلما بی درکی وبی بصیرتی اسمشه 

ایناچی میدونن زن تنها وبیوه یعنی چی  

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤