mahimahtab مدیر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 عنوان بی بندو بارا در چ حالن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 68 پست دیشب یکی از کاربرا میگفت هرچی بی بندو بارتر و بی دین تر تو نی نی سایت عزیزتر 😂😂😂 1397/10/26 | 03:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 میگفتی لابد توهم بی بند وباری ک الان توسایتی ن دیگ ریختن سر خودشو دوستش داشت دوستشو دلداریش میداد 😂
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 جالبه اونايي كه مذهبي ترن راحت تر ازين حرفا ميزنن، يعني راحت تو خودشونو مديون ميكنن،البته نه همه مده ... اینا خشک مذهبن یه دیندارواقعی به خودش اجازه نمیده همچین حرفی بزنه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
المیرا_خانومی عضویت: 1391/03/09 تعداد پست: 5347 کی بود اون کاربر با ادب؟؟؟ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
پسمل۹۷ عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1463 درسته به منم ثابت شده هرچه تایپیک رذل تربیشتر طرف دار داره کاربر قدیمی ام ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 جالبه اونايي كه مذهبي ترن راحت تر ازين حرفا ميزنن، يعني راحت تو خودشونو مديون ميكنن،البته نه همه مده ... خیلی محترمانه توهین میکنن😐 انگار ما شیطان پرستیم شب ب شب با شیطان مست میکنیم میریم زور گیری😕
اایکس عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 1678 اینا خشک مذهبن یه دیندارواقعی به خودش اجازه نمیده همچین حرفی بزنه درسته منم موافقم ، ولي متاسفانه اصلا انقدر از خودشون بي خبرن چيز به اين سادگيو نميبينن
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 کی بود اون کاربر با ادب؟؟؟ نمیدونم عزیزم اومدم ببینم ده صفحه رف جلو پیداش نکردم😐😕
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 درسته به منم ثابت شده هرچه تایپیک رذل تربیشتر طرف دار داره 😨چ ربطی داره خانم
اایکس عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 1678 خیلی محترمانه توهین میکنن😐 انگار ما شیطان پرستیم شب ب شب با شیطان مست میکنیم میریم زور گیری😕 خوب نرو، بروبرا خودت يه شغل با شرافت پيدا كن،اورين
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 درسته منم موافقم ، ولي متاسفانه اصلا انقدر از خودشون بي خبرن چيز به اين سادگيو نميبينن اره واقعا.الانم که فراوون داریم ادمای اینطوری رو نمیشه باهاشون حرف زد مرغشون فلجه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
پسمل۹۷ عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1463 😨چ ربطی داره خانم والله اخطار بیجاگرفتم وگرن میگفتم بیخیا ل کاربر قدیمی ام ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 خوب نرو، بروبرا خودت يه شغل با شرافت پيدا كن،اورين 😂میاد دنبالم
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 والله اخطار بیجاگرفتم وگرن میگفتم بیخیا ل تو تاپیک شما بودم توهینی نشد فقط مخالف زیاد داشت ک خیلیاشونم بی طرف بودن😑نزن این حرفو عزیزم