2777
2789
عنوان

من واقعا آدم های فقیر رو که چندتا بچه میارن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 138 پست

دقیقا موافقم باهات

ی باز تاپیک زدم خانواده هایی ک بچه زیاد دارن و خونه اشون کوچیکه خب سخته دو سه تا بچه اتفاق مشترک داشته باشن

هر بچه اتاق شخصی میخواد 

ریختن سرم ک نه اتلق شخصی میخواد چیکار نیاز نداره😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بنظرم من یا شما که قرار نیست خرج اون بچه ها رو بدیم ..بیاین قضاوت نکنیم و شاید اینجور شیوه ی زند ...

چرا اتفاقا جای قضاوت داره 

اینکار گناهش از قتل جنین هم بیشتره حداقل اون یکبار میمیره ولی بچه فقیر هر روز از حسرت هاش میمیره

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

ببخشید الان ملاک بابا و مامان خوب شده این که هر مرتبه پدر و مادر هر چی بچه خواست فراهم کنه این تربیت ...

عزیزم یه بچه چقدر " نه " بشنوه ؟؟

چقدر عقده بمونه تو دلش؟؟ 

والدین هر چی که نه ولی یسری چیزارو باید بتونن فراهم کنن

مثل لباس ، غذای خوب، کلاس و تحصیل خوب 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

من مسائل عاطفی هم گفتم عزیزم ولی میدونین وقتی حداقل نتونی برای بچت یه دست لباس خوب بخری یا عروسکی که ...

بشدت بشدت موافقم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
همینم مونده غصه توله ها مردم بخورم ول کن تو رو خدا هر کس هر گلی زد به خودش و پاره تن خودش زد

اونا متاسفانه برای ماها مشکل میشن تو جامعه عقده ای میشن حسود میشن

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
ببخشید الان ملاک بابا و مامان خوب شده این که هر مرتبه پدر و مادر هر چی بچه خواست فراهم کنه این تربیت ...

این برای بچگی هست ک درسته همیشه نباید به بچه جواب مثبت داد

ولی وقتی همون بچه بزرگ میشه و میبینه ب خاطر وضعیت مالی بد خانواده اش نه کلاسی میتونه بره

نه کتاب و مدرسه ی درستی بفرستنش ک حمایت شه،این فرق داره و ب پول بستگی داره

ول کنین بابا طرف تاپیک زده پسرم لباس فرم نداره 

شمایی که عرضه نداری یه لباس فرم نهایتا دو تومنی فراهم کنی بچه آوردنت چیه .دلیلی جز خودخواهی و حماقت و فقر فرهنگی نداره 

دختر پاییزم🍂

اسی الان میان‌ میخورنت‌ 😅

اینجا معتقدن‌ تو کوچه هم زندگی کنی باید بچه بزایی‌ 

هر طور شده فقط باید بزایی

بچه مهم نیست ، خودش میره حمالی میکنه پول درمیاره 

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

اسی الان میان‌ میخورنت‌ 😅اینجا معتقدن‌ تو کوچه هم زندگی کنی باید بچه بزایی‌ هر طور شده فقط باید بزا ...

من آماده ام کاملا خورده بشم ولی خب حرفم تک تکش حقه

بچه به حمایت مالی و عاطفی نیاز داره خب

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

ادم اگه شیوه تربیتش درست باشه

ده تارو هم بلده درست تربیت کنه. اگر شما میدونستی پدر و مادر با بزرگ کردن بچه چه رشدی میکنن و چه شکوفایی ای توی وجود خودشون به وجود میاد هیچوقت این حرف رو نمیزدی.

اینی هم که میبینی مردم بعضی هاشون اعصاب بچه ندارن یکیش همین چشم و هم چشمیه. فلانی رو ببین یکی داره چه راحته من دوتا بلا نسبت وحشی رو باید صبح تا شب تحمل کنم. بله وقتی نگاه اینه نتیجه همونی میشه که تو فکرته. 

اینی هم که شما همه چیز برات فراهم بوده و نه نشنیدی شیوه درستی نیست. از هر روانشناس کودکی خواستی بپرس عزیزم. این بچه رو خود رای و حق به جانب بار میاره. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام