قرارم نیست درک کنم برام اصلا قابل احترام نیستن بنظرم کلا شخصیت خود خواهی دارن فقط به فکر خودشونن نه بچه شون!!
اطرافم چندین مورد دیدم طرف خرجشو باباش میده 3 تا بچه داره وضع مالی شوهرش و باباش هم خوب نیست اصلا.
شوهره معتاده خانمه کار میکنه سه تا بچه دارن
ولی طرف وضع مالیش عالی دوتا بچه داره به اسم زنش خونه زده دخترش خونه زده و پسرش بچه هاشو کاملا ساپورت میکنه
ولی اینی که فقیره نمیتونه بچه شو ساپورت کنه 3 تا بچه داره بچه شم ول کرده بزرگه رو درسشم خوب نیست این خود بیفرهنگی و بی شعوری رو میرسونه
وظیفه پدر و مادر اینه بچه شون رو از همه لحاظ ساپورت کنن عاطفی مالی بچش خواست یجیزی بخره حالا هرچی میکنه عروسک باشه لباس باشه یا خوراکی باشه بخوره و....
بعد یه عده میان تاپیک میزنن چرا بچه هاتون فلان چیزو میدین بیاره بابا طرف داره پولشو میتونه بخره بده بچش بخوره دلشم خواست میتونه مدرسه بیاره یا لباس و وسایل تحریر ام همینطور
من خانواده ام تا الان هر چی خواستم برام فراهم کردن چون دوتا بچه ایم نه 4 تا 10 سال تک فرزند بودم برای یه بچه بهترین دورانش هست بابام هر عروسی میوه لباس طلا و..... دنیا نیومده بودمم برام میخریده طلا دنیا اومدم هر دفعه میومد از سرکار خونه یا لباس میخرید یا عروسک الانم همینطوره
منظورم از این حرفا اینه که شاید بخاطر این بود که ۱۰ سال فقط یدونه بچه بودم