2777
2789
فقط اونجايي كه گفتي خدا به بعضيا درك و بصيرت نداده!!!! يعني يه ربع داشتم ميخنديدم كه بعضيا مثل شما چ ...

منو میگفت فک کنم😒

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مثل شمانیستن گلم بالاخره ادما فرق میکنند قبول داری 

ما قبول داریم ولی مثکه شما نه

هرکی مث خودت فکر نکنه بی درک و بصیرته😞

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
منو میگفت فک کنم😒

اشكال نداره عزيزم، ازين گوش بشنو ازون گوش در كن، يه سريا هستن توهم خوب بودن و كامل بودن گرفتتشون

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
اشكال نداره عزيزم، ازين گوش بشنو ازون گوش در كن، يه سريا هستن توهم خوب بودن و كامل بودن گرفتتشون

جالب اینجاست من گفتم من این موضوعو با منطق خودم درک نمیکنم نخواستم عقیدمو تو کله یکی دیگه کنم یا قضاوت کنم فقط گفتم درک نمیکنم با منطق خودم

بعد شدم بی درک و بصیرت هعیییی😔

من درسمتی هستم که این جملات عوامانه بهم نمیچسبه براشماها متاسفم که همیشه سازمخالفید ودوست دارید حرفی برخلاف تایپیکا تونی نی سایت بزنید این طور ادما همیشه ودرهرتایپیکی مخالفند وهمیشه هستند  مگه عقده جلب توجه داشتن شاخ ودم داره  ..خوش باشید وتوافکارتون لول بخورید تاصبح دولتتون بدمد تاصبح هم ریپلای کنید دیگه جواب نمیدم .منطورم هم شخص خاصی نیست کلی گفتم  .

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤
من درسمتی هستم که این جملات عوامانه بهم نمیچسبه براشماها متاسفم که همیشه سازمخالفید ودوست دارید حرفی ...

یعنی یکاری میکنین ادم از هرچی دین و ادم مذهبیه حالش بهم بخوره

من خودم چادریم احکامم تا جایی ک بتونم انجام میدم

این حجم از خودشیفتگی از کجا میاد

پس فردا روز قیامت جواب خدارو چجوری میخواین بدین وقتی یه عده جوونو از دین زده کردین با بد دهنیا و افراطی گرایی هاتون