ازخود مچکرنیستم خواهر حقیقته وقتی کسی رونمیتونیم درک کنیم حق نداریم درموردش قصاوت کنیم وهرچی دوست دا ...
ببين من كه كلا ميگم هركي دلش خواست هرجوري زندگي كنه بكنه!نوش جونش! ولي با اين جمله زن تنها و بيوه يعني چي خيلي مشكل دارم! منم زن تنها بودم! خيليم خوب خودمو ضبط و ربط كردم! زندگي كردم! رشد كردم! خودمو ساختم! حالا زن تنها و بيوه يعني چي؟
ادم خیلی ناراحت میشه سر هیچی شخصیتش خورد میشه اونم توسط یه ادم احمق
دقیقا
منم چادریم ومحجبه ولی شیطونم حرف زیادمیزنم شوخی میکنم میخندم همیشه بشاشم اما جاریم نه همیشه خدا اخماش تو همه؛ازنظر یسریا که شانس اوردم خدانشدن من سبکم ولی جاریم دختر پیغمبره😊😊😊
جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
١٠٠٪ كه براي خواهرم خودمو به اتيش ميزنم خواهر چه ربطي داره به يه شخصه غريبه كه من نه تا حالا ديدمش نه شنيدمش نه ميخوام كه ببينم يا بشنوم، به اين كاري كه شما ميكنين ميگن كاسه داغتر از آش و دخالت در زندگي شخصي ديگران
كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
همه مثل شمانیستن گلم بالاخره ادما فرق میکنند قبول داری
اره فرق دارن! ولي من ميگم كلا زن ها رو قرباني جلوه نديم! اخ زنه شوهرش مرد ديگه بدبخت عالم شد! واي زنه طلاق گرفت حالا چيكار كنه!هيچي! اينا قبل زن بودن ادمن! برن مث بقيه ادما زندگي كنن!كلا ابن تفكر كه زن ها هميشه يكيو لازم دارن رفع و رجوعشون كنه رو اعصاب منه، خودم صدتا مردو حريف بوودم تو زندگيم و زير منت هيشكي نرفتم، مطمينا من تونستم بقيه ام ميتونن، من كه از اسمون نيفتادم يه ادمم با همه ضعف و قدرتاي يه ادم
ببين من كه كلا ميگم هركي دلش خواست هرجوري زندگي كنه بكنه!نوش جونش! ولي با اين جمله زن تنها و بيوه يع ...
جامعه متاسفانه دربیشتر شهرها جوری هست که زن بیوه وزن شهید تااخرعمرباید بدون شوهربمونه منطورمن این بود بعصی هانمیتونند وواقعابعدچندسال کم میارن ودرستشم همینه اگه شرایط ازدواج پیش بیاد صورت بگیره خداحافظ دوست من