2777
2789

قرارم نیست درک کنم برام اصلا قابل احترام نیستن بنظرم کلا شخصیت خود خواهی دارن فقط به فکر خودشونن نه بچه شون!!

اطرافم چندین مورد دیدم طرف خرجشو باباش میده 3 تا بچه داره وضع مالی شوهرش و باباش هم خوب نیست اصلا.

شوهره معتاده خانمه کار میکنه سه تا بچه دارن 

ولی طرف وضع مالیش عالی دوتا بچه داره به اسم زنش خونه زده دخترش خونه زده و پسرش بچه هاشو کاملا ساپورت میکنه

ولی اینی که فقیره نمیتونه بچه شو ساپورت کنه 3 تا بچه داره بچه شم ول کرده بزرگه رو درسشم خوب نیست این خود بی‌فرهنگی و بی شعوری رو میرسونه 

وظیفه پدر و مادر اینه بچه شون رو از همه لحاظ ساپورت کنن عاطفی مالی بچش خواست یجیزی بخره حالا هرچی میکنه عروسک باشه لباس باشه یا خوراکی باشه بخوره و....

بعد یه عده میان تاپیک میزنن چرا بچه هاتون فلان چیزو میدین بیاره بابا طرف داره پولشو میتونه بخره بده بچش بخوره دلشم خواست میتونه مدرسه بیاره یا لباس و وسایل تحریر ام همینطور 

من خانواده ام تا الان هر چی خواستم برام فراهم کردن چون دوتا بچه ایم نه 4 تا 10 سال تک فرزند بودم برای یه بچه بهترین دورانش هست بابام هر عروسی میوه لباس طلا و..... دنیا نیومده بودمم برام میخریده طلا دنیا اومدم هر دفعه میومد از سرکار خونه یا لباس میخرید یا عروسک الانم همینطوره

منظورم از این حرفا اینه که شاید بخاطر این بود که ۱۰ سال فقط یدونه بچه بودم

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
اعتقادشونم اینه بچه روزیشو خودش میاره بله دوست عزیز خدا روزی رسونه ولی شما نباید بی مغز باشین

آخه میدونی طرف بعد بچه دار شدن بیشتر تلاش میکنه بنظرم ربطی نداره آخه خدا برای یه آدم بیکار چیکار کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپیک شما کاملا منطقیه 

ولی دلیل گارد گرفتن دوستان این هست که خودشون با شرایط تا مناسب و بدون فکر بچه دار شدن و الان پذیرش ماری که کردن و مسیولیتی که به دوششون هست خیلی براشون سخته 

بعضی ها هم شرایطش رو داشتن بچه آوردن بعدها به دلایلی شرایطشون بدتر شده 

در کل فقط مسأله مالی مطرح نیست 

برای بچه دار نشدن هزار و یک دلیل منطقی وجود داره  

با احترام به همه دوستان ❤️🌺

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

ببخشید الان ملاک بابا و مامان خوب شده این که هر مرتبه پدر و مادر هر چی بچه خواست فراهم کنه 

این تربیت مشکل داره 

کاری به داشتن و نداشتن ندارم اما بچه باید نه شنیدن یاد بگیره تا نه بگه

بچه باید انتخاب و تصميم گيري بین انتخاب یاد بگیره 

اخه جدا از بحث مالی بچه ادمو دیوونه میکنه

خیلی سخته نگهداری از بچه یه اعصاب فولادین میخواد

اینا چجوری چهارتارو‌بزرگ میکنن

به نظرم بچه داری سخت ترین کار دنیاست

من که روانی شدم💔🥲

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
ولی بنظرم من یا شما که قرار نیست خرج اون بچه ها رو بدیم ..بیاین قضاوت نکنیم و شاید اینجور شیوه ی زند ...

بحث فقط علاقه اونها نیست 

بحث زندگی و سرنوشت انسان هاست 

اون بچه ها با عبارت عقده و‌کمبود و ناراحتی های روانی و هزاران هزار بیماری جسمی و روحی برگ میشن و هیچ وقت فرصت رشد و شکوفایی استعداد هاشون رو پیدا نمی‌کنند 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

💔

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات...منم بختیاری که نامم کوروش است🎹لکم لرتبار   #منم_آغاز_تاریخ🌌اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

ولی بنظرم من یا شما که قرار نیست خرج اون بچه ها رو بدیم ..بیاین قضاوت نکنیم و شاید اینجور شیوه ی زند ...

اگه واقعا به نظرت فقر اونا قرار نیست در آینده تو جامعه اثر بذاره به نظرم وقتشه یه تجدید نظر حسابی در مورد طرز فکرت بکنی 

فکر میکنی این همه آمار تکدی گری و جیب بری و قتل و هزار کوفت و زهر مار دیگه عامل اصلیش چیه؟

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

عزیزم تاپیک شما کاملا منطقیه ولی دلیل گارد گرفتن دوستان این هست که خودشون با شرایط تا مناسب و بدون ف ...

من مسائل عاطفی هم گفتم عزیزم 

ولی میدونین وقتی حداقل نتونی برای بچت یه دست لباس خوب بخری یا عروسکی که خواست و... و هر چی دیگه فراهم نشه اون بچه تو آینده عقده ای میشه