2777
2789
عنوان

همسایه خانواده شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 81 پست

بنظرم اينكارو نكن حتي اگر خوبم باشن علنا استقلالتونو از دست ميدين

همش انتظار دارن برين پيششون

هركدوم از بچه ها كه بياين خونشون شماهم بايد باشين 

نباشبن خيلي خوب باشن ناراحت ميشن ولي چيزي نميگن بدم مه باشن مشخصه ديگه 

اگر مهموني يا روضه اي داشته باشن شما نخواين يا وقت نداشته باشين نرين ناراحتي پيش مياد

اصلا انگار نه انگار يك خانواده و ادم جدا هستين و براي خودتون خونه زندگي دارين و برنامه هاي خاص خودتونو دارين

رفت و امداتون كنترل ميشه پيش مياد مجبورين بگين ديگه ازتون ميپرسن

كليدا دستشونه راحت ميبينن نيستين ممكنه اگر از اين اخلاقا داشته باشن وارد خونتون بشن بهرحال وارد حريم خصوصي شدن بدون اجازه صاحب خانه درست نيست حالا خانواده خود ادم اصلا باشه

از همه بدترش ميدوني چيه؟ 

بهرحال زنو شوهر دعوا ميكنن ممكنه صداشون بره بالا ولي بعد يادشون بره ها ولي خب يك صدايي رفته بالا بحثي شده 

قشنگ تو زندگيتونن شما دوتا يادتون رفته ولي اونا ميشنون و خب طبيعيه در مقام مادر ناراحت بشن و باعث دخالت بشه حتي خوب باشن به ظاهر شايد طرف عروس و بگيرن اما بهرحال فهميدن و اين خوب نيست برخي مسايل بين زنو شوهره و كسي نبايد بفهمه بهرحال دخالت پيش مياد ناخوداگاه نظرشونو ميگن و اين بده باعث ميشه يكي ناراحت بشه و دعوايي كه رفع شده با دخالتشون بدتر شده 

و مسوليتتون از بچه هاي ديگه بيشتر ميشه بهرحال پدر مادرن  سن بالا درسته وظيفه بچه هاست كه مراقب پدر و مادرشون باشن ولي وظيفه همع بچه هاست ومعمولا اينطور موقعا از بچه اي كه تو يك ساختمان زندگي ميكنه انتظار بيشتري دارن ى بيشتر وظايف رو دوش شما ميوفته 

اينا تجربه من از ديدن اينجور زندگي ها در  اطرافم بود بازم خودت ميدوني خودم تجربه نداشتم ولي ديدم تو فاميل خودم و شوهرم جالب نيست بهتره مستقل باشين

ما چند سالي وقتي مجرد بودم با پدرمادرم خونه پدربزرگم اينا بوديم بعد رفتيم بعد دوباره پدربزرگم مريض احوال شدن ما رفتيم پيششون ازشون مراقبت كنيم 

براي همين كامل شرايط و ميدونم و هيچوقت براي زندگي خودم حاضر نيستم استقلالمو از دست بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نیست من ی کوچه فاصله دارم باهاشون اما چون کلیدمونو دارن راحت نیستم توام بری طبقه بالا نمیتو ...

دقیقا.منم میرم خونه مادرم دوسه روزبشینم برکه میگردم میبینم توخونم گشت نامحسوس اومده .بعدمیگه گفتم خونه نبودی برم برات خونروتمیزکنم درحالی که من میرم جایی خونمومثل آیینه تمیزمیکنم اما اون نمیتونه جلوفضولیشوبگیره.میادهمه جارومیگرده😠😠

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
بنظرم اينكارو نكن حتي اگر خوبم باشن علنا استقلالتونو از دست ميدين همش انتظار دارن برين پيششون هركد ...

کامل کامل کامل کامل کاملاهمه حرفات درسته.همشون هااا

مادرشوهرمن امار همه وسایلاموداره ی بار گفت تو اون کابینتت قابلمه کوچیک هست بده گفتم تو کابینت قابلمه کوچیک هست شما میدوتی؟؟؟از بس خونه نبودم گشته جای همه چی و حفظه

ببین مایچیزی بازبون خودمون درباره مادرشوهرباعروس میگیم.انگلیسو   روس  مرغو خروس   خسوره باعروس.😁😁یعنی انقدبدهستن.خسوره به مادرشوهرمیگیم.

مازمین خریدیم خونه ساختیم ولی پول نداریم ک وسیله خونگی بخرم الذن بعدشیش سال هنوزسرویس خواب ومبل ندار ...

خدا رو شکر اصل کارشو خریدین والا من حسرتشو دارم حاضرم تا بالش و متکامم بفروشم تا صاحب خونه شم😑هر چند وسایل خونه خیلی خوبیم ندارم ولی خب همونارم حاضرم بدم خداشاهده شما بگو تا پنج سال دیگم بدون تی وی حتی بدون اجاق گاز با ی پیک نیک ولی فقط صاحب ی خونه برا خودمون باشیم

ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙