2777
2789
عنوان

همسایه خانواده شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 81 پست

بستگی به شخصیت خودت داره، اینکه حساس و زودرنجی یا صبور و خونسرد

مثلا من اصلا نمیتونم نزدیک خانواده شوهرم زندگی کنم چون حتی حرفهایی که بی منظور ممکنه بزنن هم بهم برمیخوره در عوض جاریم تو روش بهش توهین کنند هم ناراحت نمیشه و داره کنار خونه پدرشوهرم خونه میسازه

من حاضرم مستاجر باشم ولی اعصابم راحت باشه

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامیخواستیم طبقه بالای پدرشوهر خونه بسازیم...مادرشوهرم نزاشت...گفت ممکنه باهم نسازیم😅😅

بهمون کمک مالی کردن یه خونه کوچیک نزدیکشون خریدیم

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕
چقدربی اعصاب😂😂 اخه شوهرمنم تک فرزنده قراربریم طبقه بالامادرشوهرم

منم چون شوهر تک فرزند بود اومدیم طبقه بالای خونه مادرش ولی الان بعد از ۶ سال داریم خونه میسازیم از اینجا بریم 

ما سه تا عروسیم سه تامونم با خونواده شوهرم تو اپارتمان پدرشوهرمیم😂😂😂ولی من دوس دارم برم 😒

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

اصلا خوب نیست من ی کوچه فاصله دارم باهاشون اما چون کلیدمونو دارن راحت نیستم توام بری طبقه بالا نمیتونی میری بیرون درو قفل کنی ک باید همیشه همیشه میری بیرون خونت مرتب باشه ک گاهی نمیشه مرتبم نباشه پشت سرت صفحه میذارن

اگه خانواد شوهرت  فرشته هم هستن و اگه تا اخر عمر بي خونه ميموني نكن ارامشتو از دست ميدي

دقیقا من خوانواده شوهرم خوبن ولی اشتباهه زندگی کردن تو یه ساختمون

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   

دوریو دوستی . تو ی حیاط باشین احتراما برداشته میشه خود بخود . همه کارات تو اون خونه میشه وظیفه بماند ک منت هم سرته ک خونه پدر شوهرتی تازه اگه از اوناش نباشن ک دنیایی هم خرج کنی بگن ما خرجشونو میدیم و هواشونو داریم 

سنگین و رنگین برو خونه خودت یجایه دیگه