2777
2789
عنوان

همسایه خانواده شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 81 پست
عجب زبون درازی هستی تو😜😜😍😍😍😍😂😂😂😁

خخخخخ خوشم نمیاد خر فرض کنن منو خوبی میخوان باید خوبی کنن خیلی جواب دادم هیچ حرفیو بی جواب نمیزترم با شوخی یا جدی جواب میدم جوابم ندم صبر میکنم موقعیتش پیش بیاد

خخخخخ خوشم نمیاد خر فرض کنن منو خوبی میخوان باید خوبی کنن خیلی جواب دادم هیچ حرفیو بی جواب نمیزترم ب ...

می تووووووو😉😉😉😉😉خوب میکنی بخداانتظاراتشون بره بالادیگه ازعهدشون برنمیایی..همین خوبه که زورشونم داری😂😂😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال فامیلامو دعوت کردم شام مادرشوهرم ناراحت شد کلا میگه من باهمه قطع رابطه کنم فقط با خودش و بچه هاش رفت وامدکنم فهمید مهمونی دارم زنگ زد هرچی از دهنش درمیومد بهم گفت بهونشم این بود ک چرا ایام فاطمیه دعوت کردی درصورتی ک یه شام ساده بود و دخترخودش محرم عموشو دعوت کرده بود من هیچی نگفتم تا امسال روز تاسوعا گفت بریم ب دختربرادرم سربزنیم زایمان کرده بمونه بهد عاشورا تاسوعا دیرمیشه زنداداشم گلگی میکنه من گفتم نمیام شما برین گفت چرا گفتم روز تاسوعا بریم ب زائو سربزنیم؟؟؟باید بهش تبریک بگیم گناهه گفت ن بابا بزن و برقص نیس ک شیرینی هم نمیبریم ابمیوه میبریم گفتم چطور مهمون دعوت کردن من تو ایام فاطمیه گناهه این کار شما کناه نیست؟؟ساکت شد هیچی نگفت اخرشم من نرفتم باهاشون

پارسال فامیلامو دعوت کردم شام مادرشوهرم ناراحت شد کلا میگه من باهمه قطع رابطه کنم فقط با خودش و بچه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂این واسه این زورش اومده که دعوتش نکردی اونوهم😂😂😂😂